topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Vegetariske quesedillas

Vegetariske quesedillas

med kremet avokadosalsa og limedressing

Vegetariske quesedillas med kremet avokadosalsa og limedressing

Tags:
Vegetar
Sterk
Allergener:
Melk
Gluten
Hvete
Sulfitter

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid30 minutter
25 minutter
VanskelighetsgradEnkel

Ingredienser

Antall porsjoner

1 stk

Løk

1 stk

Hvitløk

1 boks

Mais

1 pakke

Svarte bønner

1 stk

Tomat

1 stk

Avokado

1 stk

Lime

50 g

Revet mozzarella

(Inneholder Melk)

8 stk

Små tortillabrød

(Inneholder Gluten, Hvete)

4 g

Panamat

4 g

Ay Cajun-ba

(Inneholder Sulfitter)

20 g

Sriracha

½ pakke

Creme fraiche

(Inneholder Melk)

Ikke inkludert i matkassen din

½ ss

Olivenolje (steg 1)

½ dl

Vann (steg 3)

1 ts

Salt (steg 3)

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier943 kcal
Energi (kj)3945 kj
Fett42.7 g
Mettet fett16 g
Karbohydrater93.5 g
Sukker15.7 g
Protein30.8 g
Natrium142.6 mg

Redskaper

Stekepanne
Rivjern

Framgangsmåte

Forbered råvarer
1

Finhakk løk. Press eller finhakk hvitløk. Skjær tomat i 1 cm biter. Riv en klype limeskall og del lime i to. Skrell og skjær avokado i 1 cm biter. Hell væske av mais. Skyll svarte bønner under kaldt vann* i en sil. Bland tomat, avokado, limesaft [1 ss | 2 ss], olivenolje* [1/2 ss | 1 ss] og en klype salt* og pepper* i en skål. VIKTIG: Husk å skrubbe lime før du river skallet.

Rist mais
2

Varm opp en stor stekepanne på høy varme. Tilsett mais, krydre med en klype salt* og pepper* og stek i 4-5 min, til lett brunet. Overfør til en skål og sett til side. Mos halvparten av svarte bønner med en gaffel eller potetmoser i en skål.

Stek fyll
3

Varm opp en skvett olivenolje* i stekepannen på middels høy varme. Stek løk i 3-4 min. Tilsett mais, svarte bønner (både hele og most), Panamat og Ay Cajun-ba, sriracha og hvitløk. Krydre med salt* [1 ts | 2 ts] og en klype pepper, bland godt og stek i 1 min. Tilsett vann [1/2 dl | 1 dl] og la putre under omrøring i 1 min, til vannet har fordampet. Ta stekepannen av varmen og rør inn mozzarella.

Forbered quesedillas
4

Fordel fyll i hver tortilla og brett sammen på midten (4 stk. quesadillas per person).

Stek quesedillas
5

Tørk av stekepannen og varm opp til middels varme. Stek quesadillas i 3-4 min på hver side. Snu dem forsiktig med en stekespade. Bland creme fraiche [1/2 pakke, 2P] med limeskall og en klype salt* og pepper* i en skål. TIPS: Det burde være plass til 4 quesadillas i stekepannen.

Server
6

Anrett quesadillas og avokadosalsa på tallerkener. Server limedressing ved siden av.