topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Thailandsk kjøttdeigbowl

Thailandsk kjøttdeigbowl

med krydret ris og soyastekte grønnsaker

Thailandsk kjøttdeigbowl med krydret ris og soyastekte grønnsaker.

Tags:
Melkefri
Rask
Melkefri
Allergener:
Sennep
Egg
Fisk
Hvete
Soya
Gluten

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid20 minutter
15 minutter
VanskelighetsgradEnkel

Ingredienser

Antall porsjoner

5 g

Ginger Ninja

(Inneholder Sennep, Egg)

150 g

Jasminris

1 stk

Hvitløk

1 stk

Pak choi

2 stk

Gulrot

250 g

Kjøttdeig av storfe

10 ml

Fiskesaus

(Inneholder Fisk)

25 ml

Soyasaus

(Inneholder Hvete, Soya, Gluten)

40 g

Søt chilisaus

1 pose

Thaibasilikum

1 stk

Lime

Ikke inkludert i matkassen din

3 dl

Vann (steg 1)

½ ts

Salt (steg 1)

2 ss

Vann (steg 4)

1 ss

Olivenolje (steg 2)

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier696 kcal
Energi (kj)2911 kj
Fett26.6 g
Mettet fett8.8 g
Karbohydrater83.4 g
Sukker30.3 g
Protein34.4 g
Natrium0 mg

Redskaper

Stekepanne
Kasserolle

Framgangsmåte

Kok ris
1

Kok opp en kjele med vann* [3 dl | 6 dl]. Tilsett Ginger Ninja, ris og salt* [½ ts | 1 ts] og rør godt. Legg på lokk, senk til middels lav varme og la småkoke i 12 min. Ta kjelen av varmen og la hvile i 10 min, til risen er mør. TIPS: Ikke løft lokket, risen skal dampes.

Stek kjøttdeig
2

Varm opp olivenolje* [1 ss | 2 ss] i en stekepanne på middels høy varme. Stek kjøttdeig i 4-5 min. Bryt opp kjøttdeigen med stekespaden. VIKTIG: Kjøttdeigen er ferdig når den er gjennomstekt og uten antydninger av rødt.

Forbered råvarer
3

Finhakk eller press hvitløk. Grovhakk pak choi. Skjær gulrot (uskrellet) i staver. Skjær lime i båter.

Stek grønnsaker
4

Tilsett gulrot og pak choi i stekepannen med kjøttdeig og stek i 4-5 min. Tilsett hvitløk, soyasaus, fiskesaus, søt chilisaus og vann* [2 ss | 4 ss] og stek i ytterligere 1 min.

Bland godt
5

Grovhakk thaibasilikum. Press en skvett limesaft [1 ss | 2 ss] over retten rett før servering.

Server
6

Anrett ris i dype tallerkener og topp med kjøttdeig og grønnsaker. Pynt med thaibasilikum. Server resterende limebåter på siden.