Skip to main content
Thailandsk kjøttdeigbowl
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Thailandsk kjøttdeigbowl

Thailandsk kjøttdeigbowl

med krydret ris og soyastekte grønnsaker

Thailandsk kjøttdeigbowl med krydret ris og soyastekte grønnsaker.

Tags:
Melkefri
Rask
Melkefri
Allergener:
Senf
Egg
Pesce
Hvede
Soja
Gluten

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid20 minutter
15 minutter
NivåEnkel

Ingredienser

Antall porsjoner

5 g

Ginger Ninja

150 g

Jasminris

1 stk

Hvitløk

1 stk

Pak choi

2 stk

Gulrot

250 g

Kjøttdeig av storfe

10 ml

Fiskesaus

25 ml

Soyasaus

40 g

Søt chilisaus

1 pose

Thaibasilikum

1 stk

Lime

Ikke inkludert i matkassen din

3 dl

Vann (steg 1)

½ ts

Salt (steg 1)

2 ss

Vann (steg 4)

1 ss

Olivenolje (steg 2)

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier696 kcal
Energi (kj)2911 kj
Fett26.6 g
Mettet fett8.8 g
Karbohydrater83.4 g
Sukker30.3 g
Fiber5.2 g
Protein34.4 g

Redskaper

Stekepanne
Kasserolle

Framgangsmåte

Kok ris
1

Kok opp en kjele med vann* [3 dl | 6 dl]. Tilsett Ginger Ninja, ris og salt* [½ ts | 1 ts] og rør godt. Legg på lokk, senk til middels lav varme og la småkoke i 12 min. Ta kjelen av varmen og la hvile i 10 min, til risen er mør. TIPS: Ikke løft lokket, risen skal dampes.

Stek kjøttdeig
2

Varm opp olivenolje* [1 ss | 2 ss] i en stekepanne på middels høy varme. Stek kjøttdeig i 4-5 min. Bryt opp kjøttdeigen med stekespaden. VIKTIG: Kjøttdeigen er ferdig når den er gjennomstekt og uten antydninger av rødt.

Forbered råvarer
3

Finhakk eller press hvitløk. Grovhakk pak choi. Skjær gulrot (uskrellet) i staver. Skjær lime i båter.

Stek grønnsaker
4

Tilsett gulrot og pak choi i stekepannen med kjøttdeig og stek i 4-5 min. Tilsett hvitløk, soyasaus, fiskesaus, søt chilisaus og vann* [2 ss | 4 ss] og stek i ytterligere 1 min.

Bland godt
5

Grovhakk thaibasilikum. Press en skvett limesaft [1 ss | 2 ss] over retten rett før servering.

Server
6

Anrett ris i dype tallerkener og topp med kjøttdeig og grønnsaker. Pynt med thaibasilikum. Server resterende limebåter på siden.