HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconThailandsk Kjøttdeigbowl
topBanner
Thailandsk kjøttdeigbowl

Thailandsk kjøttdeigbowl

med krydret ris og soyastekte grønnsaker

Thailandsk kjøttdeigbowl med krydret ris og soyastekte grønnsaker.

Tags:Under 650 kcalMelkefriRaskProteinrik
Allergener:SennepEggFiskGlutenSoya

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Forberedelsestid20 minutter
15 minutter
VanskelighetsgradEnkel
Ingredienser
Antall porsjoner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antall porsjoner
2
4

5 g

Ginger Ninja

(InneholderSennep, Egg)

150 g

Jasminris

1 stk

Hvitløk

200 g

Pak choi

2 stk

Gulrot

250 g

Kjøttdeig

10 ml

Fiskesaus

(InneholderFisk)

25 ml

Soyasaus

(InneholderGluten, Soya)

40 g

Søt chilisaus

1 pose

Thaibasilikum

1 stk

Lime

Ikke inkludert i matkassen din

3 dl

Vann (steg 1)

½ ts

Salt (steg 1)

2 ss

Vann (steg 4)

1 ss

Olivenolje (steg 2)

Næringsinnhold
Næringsinnholdarrow down iconarrow down icon
Per porsjon
Per 100 gr
Kalorier696 kcal
Energi (kj)2911 kj
Fett26.61 g
Mettet fett8.8 g
Karbohydrater83.42 g
Sukker30.3 g
Protein34.4 g
Natrium0 mg
arrow down iconarrow down icon
Stekepanne
Kasserolle
Framgangsmåte
Framgangsmåtearrow up iconarrow up icon
1

Kok opp en kjele med vann* [3 dl | 6 dl]. Tilsett Ginger Ninja, ris og salt* [½ ts | 1 ts] og rør godt. Legg på lokk, senk til middels lav varme og la småkoke i 12 min. Ta kjelen av varmen og la hvile i 10 min, til risen er mør. TIPS: Ikke løft lokket, risen skal dampes.

2

Varm opp olivenolje* [1 ss | 2 ss] i en stekepanne på middels høy varme. Stek kjøttdeig i 4-5 min. Bryt opp kjøttdeigen med stekespaden. VIKTIG: Kjøttdeigen er ferdig når den er gjennomstekt og uten antydninger av rødt.

3

Finhakk eller press hvitløk. Grovhakk pak choi. Skjær gulrot (uskrellet) i staver. Skjær lime i båter.

4

Tilsett gulrot og pak choi i stekepannen med kjøttdeig og stek i 4-5 min. Tilsett hvitløk, soyasaus, fiskesaus, søt chilisaus og vann* [2 ss | 4 ss] og stek i ytterligere 1 min.

5

Grovhakk thaibasilikum. Press en skvett limesaft [1 ss | 2 ss] over retten rett før servering.

6

Anrett ris i dype tallerkener og topp med kjøttdeig og grønnsaker. Pynt med thaibasilikum. Server resterende limebåter på siden.