Vi kategoriserer oppskrifter som “Klimasmart” hvis de produserer minimum 50% mindre CO₂ enn et gjennomsnittlig måltid fra HelloFresh. Du finner mer informasjon i vårt Hjelpesenter.
La oss friste med en thailandsk Pad Krapow i dag! Vi steker kjøttdeig, grønne bønner, rødløk og chili, og krydrer med asiatisk woksaus, fiskesaus og buljong. Fordel luftig ris i dype tallerkener og topp med alt det grønne.
Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.
150 g
Jasminris
1 stk
Rødløk
75 g
Asiatisk woksaus
(Inneholder Gluten, Sulfitter, Hvete, Sesam, Soya)
5 ml
Fiskesaus
(Inneholder Fisk)
1 stk
Rød chili
1 stk
Hvitløk
75 g
Grønne bønner
2 stk
Gulrot
4 g
Kyllingbuljong
12.5 ml
Soyasaus
(Inneholder Hvete, Soya, Gluten)
250 g
Svinekjøttdeig
1 ss
Olivenolje (steg 3)
3 dl
Vann (steg 1)
½ ts
Salt (steg 1)
½ dl
Vann (steg 5)
Kok opp en kjele med vann [3 dl | 6 dl].
Tilsett ris og salt [½ ts | 1 ts], rør godt og senk til middels lav varme. La putre under lokk i 12 min. Fjern fra varmen og la hvile under lokk frem til servering.
TIPS: Ikke fjern lokket, risen skal dampes.
I mellotiden, riv gulrot (uskrelt).
Press eller finhakk hvitløk.
Skjær rødløk i tynne skiver.
Skjer endene av grønne bønner [1/2 pakke, 2P] og del i to.
Fjern frøene og skjær chili i tynne skiver.
Varm opp olivenolje [1 ss | 2 ss] i en stor stekepanne på høy varme.
Stek grønne bønner, rødløk og chili i 1-2 min.
TIPS: Chili er sterkt - tilsett etter smak.
Tilsett kjøttdeig i stekepannen og stek i 3-4 min, til brunet.
Tilsett gulrot og hvitløk og stek i ytterligere 1 min.
VIKTIG: Kjøttet er ferdig når det er gjennomstekt og uten antydninger av rødt.
Rør inn asiatisk woksaus, fiskesaus, buljong, soyasaus [1/2 pakke, 2P] og vann [1/2 dl | 1 dl]. Stek i 1 min.
Anrett ris på tallerkener og topp med stekt kjøttdeig og grønnsaker.