Thailandsk kjøttdeig-Pad Krapow
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Thailandsk kjøttdeig-Pad Krapow

Thailandsk kjøttdeig-Pad Krapow

med rød chili og grønne bønner

Vi kategoriserer oppskrifter som “Klimasmart” hvis de produserer minimum 50% mindre CO₂ enn et gjennomsnittlig måltid fra HelloFresh. Du finner mer informasjon i vårt Hjelpesenter.

La oss friste med en thailandsk Pad Krapow i dag! Vi steker kjøttdeig, grønne bønner, rødløk og chili, og krydrer med asiatisk woksaus, fiskesaus og buljong. Fordel luftig ris i dype tallerkener og topp med alt det grønne.

Tags:
Rask
Sterk
Melkefri
Klimasmart
Allergener:
Gluten
Sulfitter
Hvete
Sesam
Soya
Fisk

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
VanskelighetsgradEnkel

Ingredienser

Antall porsjoner

150 g

Jasminris

1 stk

Rødløk

75 g

Asiatisk woksaus

(Inneholder Gluten, Sulfitter, Hvete, Sesam, Soya)

5 ml

Fiskesaus

(Inneholder Fisk)

1 stk

Rød chili

1 stk

Hvitløk

75 g

Grønne bønner

2 stk

Gulrot

4 g

Kyllingbuljong

12.5 ml

Soyasaus

(Inneholder Hvete, Soya, Gluten)

250 g

Svinekjøttdeig

Ikke inkludert i matkassen din

1 ss

Olivenolje (steg 3)

3 dl

Vann (steg 1)

½ ts

Salt (steg 1)

½ dl

Vann (steg 5)

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier793 kcal
Energi (kj)3317 kj
Fett37.5 g
Mettet fett11.6 g
Karbohydrater82.6 g
Sukker19.2 g
Protein29.3 g
Natrium392 mg

Redskaper

Stekepanne
Rivjern
Kasserolle

Framgangsmåte

Kok ris
1

Kok opp en kjele med vann [3 dl | 6 dl].

Tilsett ris og salt [½ ts | 1 ts], rør godt og senk til middels lav varme. La putre under lokk i 12 min. Fjern fra varmen og la hvile under lokk frem til servering.

TIPS: Ikke fjern lokket, risen skal dampes. 

Forbered råvarer
2

I mellotiden, riv gulrot (uskrelt).

Press eller finhakk hvitløk.

Skjær rødløk i tynne skiver.

Skjer endene av grønne bønner [1/2 pakke, 2P] og del i to.

Fjern frøene og skjær chili i tynne skiver.

Stek grønnsaker
3

Varm opp olivenolje [1 ss | 2 ss] i en stor stekepanne på høy varme.

Stek grønne bønner, rødløk og chili i 1-2 min.

TIPS: Chili er sterkt - tilsett etter smak.

Tilsett kjøttdeig
4

Tilsett kjøttdeig i stekepannen og stek i 3-4 min, til brunet.

Tilsett gulrot og hvitløk og stek i ytterligere 1 min. 

VIKTIG: Kjøttet er ferdig når det er gjennomstekt og uten antydninger av rødt.

Tilsett saus
5

Rør inn asiatisk woksaus, fiskesaus, buljong, soyasaus [1/2 pakke, 2P] og vann [1/2 dl | 1 dl]. Stek i 1 min.

Server
6

Anrett ris på tallerkener og topp med stekt kjøttdeig og grønnsaker.