HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconSprøstekt Prosciuttopizza
topBanner
Sprøstekt prosciuttopizza

Sprøstekt prosciuttopizza

med kremet ricotta og syrlig eplesalat

Tags:BarnevennligMat på fat
Allergener:HveteGlutenMelk

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid25 minutter
15 minutter
VanskelighetsgradMedium
Ingredienser
Antall porsjoner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antall porsjoner
2
4

1 pose

Basilikum

4 g

Hvitløksflørt

1 stk

Pizzadeig

(InneholderHvete, Gluten)

50 g

Prosciutto

100 g

Ricotta

(InneholderMelk)

60 g

Salatblanding

1 stk

Eple

1 stk

Rødløk

½ pakke

Hakkede tomater m. hvitløk & løk

7.5 ml

Balsamico

Næringsinnhold
Næringsinnholdarrow down iconarrow down icon
Per porsjon
Per 100 gr
Kalorier802 kcal
Energi (kj)3356 kj
Fett19.29 g
Mettet fett7 g
Karbohydrater108.95 g
Sukker18.1 g
Protein29.64 g
Natrium0 mg
arrow down iconarrow down icon
Bakeplate
Framgangsmåte
Framgangsmåtearrow up iconarrow up icon
1

Sett ovnen på 240/220°C (varmluft). Skjær rødløk i tynne skiver. Plasser pizzadeig på et stekebrett med bakepapir (bakepapir følger med i pakken). Bland hakkede tomater [½ stk, 2P], Hvitløksflørt og en klype salt* og pepper* i en bolle. 


2

Smør pizzasaus på pizzadeig. Topp med prosciuttostrimler, rødløksskiver og klatter med ricotta. 


3

Stek pizza i ovnen inntil gyllen, 12-15 min. Krydre med en stor klype salt* og pepper*. 


4

Skjære eple i tynne skiver. Finhakk basilikum. 


5

Tilsett en skvett olivenolje*, balsamico [½ stk, 2P], en klype salt* og pepper, salatmix og eple i en stor bolle. Bland sammen like før servering. TIPS: Hvis barna ikke liker balsamico så servér det heller ved siden av. 


6

Ta ferdig pizza ut av ovnen og pynt med basilikum. Serveres med eplesalat ved siden av.