topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Sprøstekt prosciuttopizza

Sprøstekt prosciuttopizza

med kremet ricotta og syrlig eplesalat

Tags:
Barnevennlig
Mat på fat
Allergener:
Hvete
Gluten
Melk

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid25 minutter
15 minutter
VanskelighetsgradMedium

Ingredienser

Antall porsjoner

1 pose

Basilikum

4 g

Hvitløksflørt

1 stk

Pizzadeig

(Inneholder Hvete, Gluten)

50 g

Prosciutto

100 g

Ricotta

(Inneholder Melk)

60 g

Salatblanding

1 stk

Eple

1 stk

Rødløk

½ pakke

Hakkede tomater m. hvitløk & løk

7.5 ml

Balsamico

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier802 kcal
Energi (kj)3356 kj
Fett19.29 g
Mettet fett7 g
Karbohydrater108.95 g
Sukker18.1 g
Protein29.64 g
Natrium0 mg

Bakeplate

Framgangsmåte

Forbered råvarer
1

Sett ovnen på 240/220°C (varmluft). Skjær rødløk i tynne skiver. Plasser pizzadeig på et stekebrett med bakepapir (bakepapir følger med i pakken). Bland hakkede tomater [½ stk, 2P], Hvitløksflørt og en klype salt* og pepper* i en bolle. 


Lag pizza
2

Smør pizzasaus på pizzadeig. Topp med prosciuttostrimler, rødløksskiver og klatter med ricotta. 


Stek pizza
3

Stek pizza i ovnen inntil gyllen, 12-15 min. Krydre med en stor klype salt* og pepper*. 


Forbered frukt og grønt
4

Skjære eple i tynne skiver. Finhakk basilikum. 


Lag eplesalat
5

Tilsett en skvett olivenolje*, balsamico [½ stk, 2P], en klype salt* og pepper, salatmix og eple i en stor bolle. Bland sammen like før servering. TIPS: Hvis barna ikke liker balsamico så servér det heller ved siden av. 


Servér
6

Ta ferdig pizza ut av ovnen og pynt med basilikum. Serveres med eplesalat ved siden av.