En rett med mange gode råvarer som er tilberedt på en ny og spennende måte. Den sprøstekte, pankopanerte blomkålen med sriracha bakes til perfeksjon i ovnen. Samtidig lager vi pommes frites av søtpotet, og blander en kremet kålsalat med vårløk og svart sesammajones.
Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.
5 g
Ginger Ninja
(Inneholder: Sennep, Egg)
50 g
Vegansk sesammajones
(Inneholder: Gluten, Sesam, Soya, Hvete)
1 stk
Blomkålbuketter
½ stk
Lime
12.5 ml
Soyasaus
(Inneholder: Hvete, Soya, Gluten)
25 g
Vegansk srirachamajones
450 g
Søtpotet
150 g
Strimlet salat (kål, savoy, gulrot)
50 g
Panko paneringsmel
(Inneholder: Gluten, Hvete)
40 g
Søt chilisaus
75 g
Sukkererter
1 ss
Ketchup til panering
¼ ts
Salt til panering
Sett ovnen på 240°C/220°C (varmluft).
Skjær søtpotet (uskrelt) i staver.
Skjær blomkål i 1 cm buketter.
Del lime i to.
Bland srirachamajones, Ginger-Ninja, ketchup, salt og en klype pepper i en skål.
Rør blomkål godt inn i blandingen. Tilsett panko og bland godt.
Fordel panert blomkål på et stekebrett med bakepapir. Strø over resterende panko.
Legg søtpotet på et nytt stekebrett. Drypp over en skvett olivenolje og krydre med en klype salt og pepper. Bland godt.
Bak i ovnen i 20-30 min, til sprø blomkål og gyllen søtpotet.
I mellomtiden, bland søt chilisaus, soyasaus og en stor skvett limesaft.
Skjær sukkererter i tynne skiver.
Bland strimlet salat, sukkerterter og halvparten av svart sesammajones i en skål.
Anrett kålsalat, søtpotet og sprøstekt blomkål på tallerkener.
Drypp over litt søt chilisaus og server resten på siden sammen med sesammajones.