topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Sprø prosciutto-panino

Sprø prosciutto-panino

med kremet pestodressing og fersk ruccola

Vi kategoriserer oppskrifter som “Klimasmart” hvis de produserer minimum 50% mindre CO₂ enn et gjennomsnittlig måltid fra HelloFresh. Du finner mer informasjon i vårt Hjelpesenter.

Panino, eller panini som de ofte kalles, er en veldig populær italiensk sandwich. Vår variant inneholder kremet pestodressing, sprøstekt proscuitto, italiensk hardost og fersk tomat og ruccola. Vi skal også servere kokte poteter ved siden av.

Tags:
Rask
Allergener:
Gluten
Hvete
Melk
Sulfitter

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid20 minutter
15 minutter
VanskelighetsgradEnkel

Ingredienser

Antall porsjoner

500 g

Poteter

50 g

Prosciutto

2 stk

Stenovnsbakt baguette

(Inneholder Gluten, Hvete Kan inneholde Sesam)

1 stk

Tomat

40 g

Ruccola

20 g

Italiensk hardost, flak

(Inneholder Melk)

12 ml

Balsamico

(Inneholder Sulfitter)

50 g

Kremet pestodressing

Ikke inkludert i matkassen din

1 ss

Smør (steg 1)

¼ ts

Salt (steg 1)

1 ss

Olivenolje (steg 4)

¼ ts

Sukker (steg 4)

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier882 kcal
Energi (kj)3692 kj
Fett38.26 g
Mettet fett10.8 g
Karbohydrater113.25 g
Sukker12.4 g
Protein25.21 g
Natrium0 mg

Redskaper

Bakeplate
Kasserolle

Framgangsmåte

Kok poteter
1

Sett ovnen på 200°C/180°C (varmluft).

Kok opp en kjele med saltet vann.

Skjær poteter i 3 cm biter.

Kok poteter i 12-15 min, eller til de enkelt kan deles med en kniv. Hell av vannet. Tilsett smør [1 ss | 2 ss], salt [1/4 ts | 1/2] og en klype pepper. Bland godt. Sett på lokk og sett til side til servering.

Stek prosciutto og baguette
2

Legg prosciutto i ett lag på et stekebrett med bakepapir. Legg baguette direkte på en rist.

Sett alt i ovnen og stek i 8-10 min, eller til prosciuttoen er sprø og baguetten gjennomvarm.

Forbered råvarer
3

Skyll ruccola i et dørslag under kaldt vann. 

Skjær tomat i 1 cm skiver.

Bland sammen
4

Visp sammen balsamico, olivenolje [1 ss | 2 ss], sukker [1/4 ts | 1/2 ts] og en klype salt og pepper i en skål. Rett før servering, tilsett halvparten av ruccolaen og bland godt. 

Bland resterende ruccola med potetene.

Forbered baguette
5

Når baguetter er ferdig, la avkjøle litt. Skjær i to på langs.

Servér
6

Smør baguette med kremet pestodressing.

Legg på prosciutto, tomat og ruccola. Strø italiensk ost over, og lukk baguette.

Anrett på tallerkener.

Server poteter og resterende kremet pestodressing ved siden av.