topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Schnitzel

Schnitzel

med pæreslaw og BBQ-saus

Tags:
Rask
Allergener:
Gluten
Hvete
Sulfitter
Sennep
Melk
Egg

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
VanskelighetsgradMedium

Ingredienser

Antall porsjoner

1 stk

Sitron

30 g

Panko paneringsmel

(Inneholder Gluten, Hvete)

60 g

BBQ-saus

(Inneholder Sulfitter, Sennep)

1 stk

Agurk

20 g

Finrevet ost

(Inneholder Melk, Egg)

1 stk

Pære

40 g

Aioli

(Inneholder Sennep, Egg)

300 g

Svin ytrefilet

1 pose

Gressløk

150 g

Strimlet salat (kål, savoy, gulrot)

Ikke inkludert i matkassen din

1 stk

Egg (steg 1)

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier533 kcal
Energi (kj)2228 kj
Fett20.85 g
Mettet fett4.5 g
Karbohydrater32.91 g
Sukker19.9 g
Protein46.53 g
Natrium0 mg

Redskaper

Stekepanne

Framgangsmåte

Forbered panering
1

Pisk egg* [1 stk I 2 stk] i en skål. I en annen skål blander du panko, finrevet ost og en klype salt* og pepper*. Skjær svinekam i to like tynne fileter.

Paner schnitzler
2

Dypp svinekjøtt først i egg*, deretter i pankoblandingen. Overfør til en ren tallerken, klar for steking.

Stek schnitzler
3

Dekk bunnen til en stekepanne med olivenolje* og varm opp til middels høy varme. Stek panert svinekjøtt i 3-4 min på hver side. Overfør til en tallerken med papir for å absorbere overflødig olivenolje*. VIKTIG: Kjøttet er gjennomstekt når det er uten antydninger av rødt. TIPS: Tilsett mer olivenolje* hvis kjøttet fester seg til stekepannen.

Forbered råvarer
4

Skjær pære i tynne skiver. Grovhakk agurk. Finhakk gressløk. Skjær sitron i båter.

Bland pæreslaw
5

Bland strimlet salat, pære, agurk, aioli, en skvett sitronsaft, en skvett vann* og halvparten av gressløken i en skål. Krydre med en klype salt* og pepper*.

Server
6

Fordel svinekjøtt på tallerkener. Serveres med pæreslaw og BBQ-saus på siden. Toppes med resterende gressløk.