Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.
1 stk
Sitron
30 g
Panko paneringsmel
(Inneholder Gluten, Hvete)
60 g
BBQ-saus
(Inneholder Sulfitter, Sennep)
1 stk
Agurk
20 g
Finrevet ost
(Inneholder Melk, Egg)
1 stk
Pære
40 g
Aioli
(Inneholder Sennep, Egg)
300 g
Svin ytrefilet
1 pose
Gressløk
150 g
Strimlet salat (kål, savoy, gulrot)
1 stk
Egg (steg 1)
Pisk egg* [1 stk I 2 stk] i en skål. I en annen skål blander du panko, finrevet ost og en klype salt* og pepper*. Skjær svinekam i to like tynne fileter.
Dypp svinekjøtt først i egg*, deretter i pankoblandingen. Overfør til en ren tallerken, klar for steking.
Dekk bunnen til en stekepanne med olivenolje* og varm opp til middels høy varme. Stek panert svinekjøtt i 3-4 min på hver side. Overfør til en tallerken med papir for å absorbere overflødig olivenolje*. VIKTIG: Kjøttet er gjennomstekt når det er uten antydninger av rødt. TIPS: Tilsett mer olivenolje* hvis kjøttet fester seg til stekepannen.
Skjær pære i tynne skiver. Grovhakk agurk. Finhakk gressløk. Skjær sitron i båter.
Bland strimlet salat, pære, agurk, aioli, en skvett sitronsaft, en skvett vann* og halvparten av gressløken i en skål. Krydre med en klype salt* og pepper*.
Fordel svinekjøtt på tallerkener. Serveres med pæreslaw og BBQ-saus på siden. Toppes med resterende gressløk.