Lei av burgere som smaker likt? Prøv vår saftige burger med revet eple, og coleslaw med gulrot og rødkål. Som tilbehør serverer vi salte pommes frites og bbq-saus.
Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.
500 g
Poteter
1 stk
Eple
2 stk
Briochebrød
(Inneholder Egg, Gluten, Melk, Hvete Kan inneholde Sesam, Soya)
50 g
Majones
(Inneholder Egg, Sennep)
1 stk
Gulrot
37.5 g
Rødkål
30 g
BBQ-saus
(Inneholder Sulfitter, Sennep)
12.5 g
Brødrasp
(Inneholder Gluten, Hvete)
250 g
Kjøttdeig av storfe og svin
½ ts
Salt (steg 3)
Sett ovnen på 240°C/220°C varmluft.
Skjær potet (uskrelt) til 1 cm pommes frites.
Fordel på et stekebrett [2 brett, 4P] med bakepapir. Drypp en skvett olivenolje over, krydre med salt og pepper og bland.
Bak i ovnen i 20-25 min.
I mellomtiden, riv gulrot (uskrelt) grovt.
Bland gulrot, rødkål [1/2 stk, 2P], majones og en klype salt i en skål. Sett til side.
Skrell eple og riv grovt.
Bland kjøttdeig, eple, brødrasp [1/2 pakke, 2P], salt [1/2 ts | 1 ts] og en klype pepper i en skål.
Form burgere (1 per pers.), som er hakket større enn burgerbrødene, da de trekker seg sammen under steking.
Varm opp en skvett olivenolje i en stekepanne på middels varme. Stek burgere i 4-5 min på hver side.
VIKTIG: Kjøttet er gjennomstekt når det er uten antydninger av rødt.
I mellomtiden, del briochebrød i to, og varm i ovnen i 2-3 min.
Bygg briochebrød med burger, en skje coleslaw og bbq-saus [1/2 pakke, 2P].
Server pommes frites og resterende coleslaw på siden.