topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Saftig epleburger

Saftig epleburger

med coleslaw og BBQ-saus

Lei av burgere som smaker likt? Prøv vår saftige burger med revet eple, og coleslaw med gulrot og rødkål. Som tilbehør serverer vi salte pommes frites og bbq-saus.

Tags:
Barnevennlig
Allergener:
Egg
Gluten
Melk
Hvete
Sennep
Sulfitter

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid35 minutter
25 minutter
VanskelighetsgradMedium

Ingredienser

Antall porsjoner

500 g

Poteter

1 stk

Eple

2 stk

Briochebrød

(Inneholder Egg, Gluten, Melk, Hvete Kan inneholde Sesam, Soya)

50 g

Majones

(Inneholder Egg, Sennep)

1 stk

Gulrot

37.5 g

Rødkål

30 g

BBQ-saus

(Inneholder Sulfitter, Sennep)

12.5 g

Brødrasp

(Inneholder Gluten, Hvete)

250 g

Kjøttdeig av storfe og svin

Ikke inkludert i matkassen din

½ ts

Salt (steg 3)

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier1003 kcal
Energi (kj)4198 kj
Fett47.6 g
Mettet fett12.5 g
Karbohydrater107.9 g
Sukker25.2 g
Protein34.3 g
Natrium51.2 mg

Redskaper

Bakeplate
Stekepanne
Rivjern

Framgangsmåte

Bak pommes frites
1

Sett ovnen på 240°C/220°C varmluft.

Skjær potet (uskrelt) til 1 cm pommes frites.

Fordel på et stekebrett [2 brett, 4P] med bakepapir. Drypp en skvett olivenolje over, krydre med salt og pepper og bland.

Bak i ovnen i 20-25 min.

Lag coleslaw
2

I mellomtiden, riv gulrot (uskrelt) grovt. 

Bland gulrot, rødkål [1/2 stk, 2P], majones og en klype salt i en skål. Sett til side.

Form burgere
3

Skrell eple og riv grovt. 

Bland kjøttdeig, eple, brødrasp [1/2 pakke, 2P], salt [1/2 ts | 1 ts] og en klype pepper i en skål.

Form burgere (1 per pers.), som er hakket større enn burgerbrødene, da de trekker seg sammen under steking.

Stek burgere
4

Varm opp en skvett olivenolje i en stekepanne på middels varme. Stek burgere i 4-5 min på hver side. 

VIKTIG: Kjøttet er gjennomstekt når det er uten antydninger av rødt.

Varm briochebrød
5

I mellomtiden, del briochebrød i to, og varm i ovnen i 2-3 min.

Server
6

Bygg briochebrød med burger, en skje coleslaw og bbq-saus [1/2 pakke, 2P].

Server pommes frites og resterende coleslaw på siden.