topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Rask Carbonara
Tags:
Rask
Lett å lage
Allergener:
Hvete
Gluten
Melk

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid20 minutter
15 minutter
VanskelighetsgradMedium

Ingredienser

Antall porsjoner

1 stk

Hvitløk

1 pakke

Rigatoni

(Inneholder Hvete, Gluten Kan inneholde Soya)

300 ml

Matfløte

(Inneholder Melk)

1 pose

Bladpersille

15 ml

Balsamico

60 g

Salatblanding

20 g

Finrevet ost

200 g

Sjampinjong

1 stk

Tomat

140 g

Bacon, terninger

Ikke inkludert i matkassen din

2 stk

Egg (steg 2)

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier1083 kcal
Energi (kj)4532 kj
Fett51.73 g
Mettet fett25.4 g
Karbohydrater106.63 g
Sukker12.4 g
Protein42.82 g
Natrium0.6 mg

Framgangsmåte

Forbered råvarer
1

Kok opp en kjele med lettsaltet* vann*. Finhakk eller press hvitløk. Finhakk persilleblader. Skjær sopp i tynne skiver. Skjær tomat i 1 cm store biter. Skyll salatblanding i et dørslag under kaldt vann*.

Lag eggeblanding
2

Bland eggeplomme [2 stk | 4 stk], matfløte og revet hard ost i en skål. Krydre med en klype pepper*. Pisk med en gaffel og sett til side. TIPS: Ved å bare bruke eggeplommen blir sausen tykk og god! 

Kok pasta
3

Tilsett pasta til det kokende vannet, og kok i 10-12 min, eller til “al dente”. Hell av vannet.

Stek bacon
4

Varm opp en skvett olivenolje* i en stekepanne på middels høy varme. Stek bacon i 3-4 min. Stek sopp og hvitløk i 4-5 min. Skru ned til lav varme. Tilsett pasta til stekepannen med sopp og bacon. Bland godt. TIPS: Hvis stekepannen din ikke er stor nok, kan du bruke en kjele!

Bland carbonara
5

Tilsett eggeblanding og halvparten av persillen til stekepannen og stek mens du rører godt i ca. 2 min. Pastaen skal være dekket av saus. Smak til med salt* og pepper*. 

Server
6

Bland salatblanding, hakkede tomater, balsamico og en skvett olivenolje* i en skål. Krydre med salt* og pepper*. Fordel carbonara i dype tallerkener. Strø over resterende persille, med tomatsalat på siden.