HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconRask Carbonara
topBanner
Rask Carbonara

Rask Carbonara

med sopp & bacon

Tags:RaskLett å lage
Allergener:glutenmelkSulfitterEgg

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Forberedelsestid20 minutter
15 minutter
VanskelighetsgradMedium
Ingredienser
Antall porsjoner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antall porsjoner
2
4

1 stk

Hvitløk

270 g

Rigatoni

(InneholderglutenKan inneholdesoya)

300 ml

Matfløte

(Inneholdermelk)

1 pose

Bladpersille

15 ml

Balsamico

(InneholderSulfitter)

60 g

Salatblanding

200 g

Finrevet ost

(Inneholdermelk, Egg)

1 stk

Sjampinjong

140 g

Tomat

2 stk

Bacon, terninger

Ikke inkludert i matkassen din

Egg* (steg 2)

Næringsinnhold
Næringsinnholdarrow down iconarrow down icon
Per porsjon
Per 100 gr
Kalorier1083.105 kcal
Energi (kj)4531.7114 kj
Fett51.734 g
Mettet fett25.4 g
Karbohydrater106.6276 g
Sukker12.4 g
Protein42.817 g
Natrium0.6 mg
Framgangsmåte
Framgangsmåtearrow up iconarrow up icon
1

Kok opp en kjele med lettsaltet* vann*. Finhakk eller press hvitløk. Finhakk persilleblader. Skjær sopp i tynne skiver. Skjær tomat i 1 cm store biter. Skyll salatblanding i et dørslag under kaldt vann*.

2

Bland eggeplomme [2 stk | 4 stk], matfløte og revet hard ost i en skål. Krydre med en klype pepper*. Pisk med en gaffel og sett til side. TIPS: Ved å bare bruke eggeplommen blir sausen tykk og god! 

3

Tilsett pasta til det kokende vannet, og kok i 10-12 min, eller til “al dente”. Hell av vannet.

4

Varm opp en skvett olivenolje* i en stekepanne på middels høy varme. Stek bacon i 3-4 min. Stek sopp og hvitløk i 4-5 min. Skru ned til lav varme. Tilsett pasta til stekepannen med sopp og bacon. Bland godt. TIPS: Hvis stekepannen din ikke er stor nok, kan du bruke en kjele!

5

Tilsett eggeblanding og halvparten av persillen til stekepannen og stek mens du rører godt i ca. 2 min. Pastaen skal være dekket av saus. Smak til med salt* og pepper*. 

6

Bland salatblanding, hakkede tomater, balsamico og en skvett olivenolje* i en skål. Krydre med salt* og pepper*. Fordel carbonara i dype tallerkener. Strø over resterende persille, med tomatsalat på siden.