topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Rask bønnetaco

Rask bønnetaco

med ananassalat og kremet cajundressing

Rask bønnetaco med ananassalat og kremet cajundressing.

Tags:
Rask
Vegetar
Allergener:
Gluten
Hvete
Soya
Sulfitter
Melk

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
VanskelighetsgradEnkel

Ingredienser

Antall porsjoner

1 pakke

Svarte bønner

8 stk

Små tortillabrød

(Inneholder Gluten, Hvete)

1 stk

Hvitløk

½ stk

Løk

½ boks

Tomatpure

4 g

Panamat

25 ml

Soyasaus

(Inneholder Hvete, Soya, Gluten)

50 g

Ananas

1 stk

Tomat

1 pose

Koriander

150 g

Strimlet salat (kål, savoy, gulrot)

(Kan inneholde Selleri)

4 g

Ay Cajun-ba

(Inneholder Sulfitter)

½ pakke

Rømme

(Inneholder Melk)

Ikke inkludert i matkassen din

½ ss

Olivenolje (steg 2)

1 ss

Olivenolje (steg 3)

1 dl

Vann (steg 4)

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier711 kcal
Energi (kj)2974 kj
Fett26.1 g
Mettet fett6.2 g
Karbohydrater88.6 g
Sukker14.1 g
Protein24.5 g
Natrium142.6 mg

Redskaper

Stekepanne

Framgangsmåte

Forbered grønnsaker
1

Hvis du ikke har en mikrobølgeovn, sett ovnen på 220°C/200°C (varmluft). Finhakk løk [½ stk, 2P]. Finhakk eller press hvitløk. Hell av væsken og skyll bønner.

Stek grønnsaker
2

Varm opp olivenolje* [½ ss | 1 ss] i en stekepanne på middels høy varme. Stek løk i 3-4 min, til myke. Tilsett hvitløk og stek i ytterligere 30 sek. Tilsett tomatpuré [½ boks, 2P] og Panamat, og stek i 1-2 min.

Lag ananassalat
3

Skjær tomat i 2 cm biter. Fjern skallet og skjær ananas i 1 cm biter. Bland tomat, ananas og strimlet salat i en stor skål. Tilsett olivenolje* [1 ss | 2 ss] og krydre med en klype salt*. Sett til side.

Stek bønner
4

Tilsett bønner, vann* [1 dl | 2 dl] og soyasaus i stekepannen. Senk varmen til middels og la småkoke i 3-5 min, til tyknet. Mos bønnene lett med en potetmoser eller stekespade. Smak til med en klype salt* og pepper*.

Bland cajundressing
5

Legg tortillabrød på en tallerken og varm i mikrobølgeovnen i 30-60 sek., eller pakk tortillabrød inn i folie og varm i ovnen i 4-5 min. Bland rømme [½ pakke, 2P] og Ay Cajun-ba i en skål.

Server
6

Fyll tortillas med ananassalat og bønner. Topp med cajundressing. Pynt med korianderblader.