Fysen på det aller beste fra det meksikanske kjøkkenet? Våre quesadillas med BBQ-krydret pulled pork gir deg en smakfull fiesta med spennende farger og dufter. Ostegratinert nachos er det perfekte tilbehøret, som toppes med friske og fargerike ingredienser og serveres med mild rømme og deilig guacamole.
Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.
250 g
Pulled pork
1 stk
Løk
60 g
BBQ-saus
(Inneholder: Sulfitter, Sennep)
5 g
Tex-Mex
75 g
Tortillachips
(Kan inneholde spor av: Melk)
150 g
Cheddar/Gouda ostemix, revet
(Inneholder: Melk)
1 stk
Lime
1 stk
Avokado
1 stk
Tomat
1 stk
Rød chili
1 stk
Koriander
150 ml
Rømme
(Inneholder: Melk)
1 stk
Vårløk
8 stk
Små tortillabrød
(Inneholder: Gluten, Hvete Kan inneholde spor av: Sennep, Soya)
1 ss
Olje til steking
¼ ts
Salt til guacamole
¼ ts
Salt til kjøtt
Forvarm ovnen til 200°C/180°C (varmluft).
Finhakk løk.
Varm opp olivenolje i en stor kjele på middels varme.
Stek løk i 1-2 min, eller til den mykner.
Tilsett kjøtt, sky fra pakken og Tex-Mex i kjelen.
La småkoke under lokk i 10-12 min.
I mellomtiden, skjær vårløk i tynne skiver.
Del chili i to på langs, fjern frø og skjær i tynne skiver.
Plukk og grovhakk korianderblad.
Grovhakk tomat.
Halver avokado, fjern stein og grav ut innmaten med en skje.
Mos avokado med salt og en klype pepper i en mellomstor skål.
TIPS: Tilsett eventuelt en skvett olivenolje i guacamolen.
Halver lime.
Tilsett BBQ-saus i kjelen med kjøtt. Riv kjøtt i strimler med to gafler.
Fordel pulled pork mellom tortillabrød. La det være igjen en 3 cm bred kant.
Topp pulled pork med halvparten av osten. Krydre med salt og en klype pepper, og press over en skvett limesaft.
Bredd tortillabrød i midten, så de blir halvmåneformet.
Fordel tortillachips i en ildfast form med stekepapir og topp med resterende ost.
Gratiner i ovnen i 4-5 min, eller til osten har smeltet.
Varm opp en stor stekepanne på middels høy varme.
Legg quesadillaer i stekepannen og press flat med en stekespade.
Stek i 1-2 min på hver side, eller til de får en gyllenbrun farge. Snu forsiktig og gjenta på den andre siden.
TIPS: Stek quesadillaer i omganger ved behov.
Anrett quesadillaer på tallerkener.
Topp nachos med koriander, vårløk og chili.
Server med rømme og guacamole i skåler.
TIPS: Tilsett chili etter smak - det er sterkt.