BBQ-krydrede pulled pork-quesadillaer
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile

BBQ-krydrede pulled pork-quesadillaer

med guacamole, rømme og ostenachos

Fysen på det aller beste fra det meksikanske kjøkkenet? Våre quesadillas med BBQ-krydret pulled pork gir deg en smakfull fiesta med spennende farger og dufter. Ostegratinert nachos er det perfekte tilbehøret, som toppes med friske og fargerike ingredienser og serveres med mild rømme og deilig guacamole.

Allergener:
Sulfitter
Sennep
Melk
Gluten
Hvete

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid35 minutter
35 minutter
NivåEnkel

Ingredienser

Antall porsjoner

250 g

Pulled pork

1 stk

Løk

60 g

BBQ-saus

(Inneholder: Sulfitter, Sennep)

5 g

Tex-Mex

75 g

Tortillachips

(Kan inneholde spor av: Melk)

150 g

Cheddar/Gouda ostemix, revet

(Inneholder: Melk)

1 stk

Lime

1 stk

Avokado

1 stk

Tomat

1 stk

Rød chili

1 stk

Koriander

150 ml

Rømme

(Inneholder: Melk)

1 stk

Vårløk

8 stk

Små tortillabrød

(Inneholder: Gluten, Hvete Kan inneholde spor av: Sennep, Soya)

Ikke inkludert i matkassen din

1 ss

Olje til steking

¼ ts

Salt til guacamole

¼ ts

Salt til kjøtt

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier1441 kcal
Energi (kj)6028 kj
Fett81 g
Mettet fett33 g
Karbohydrater111 g
Sukker21.6 g
Protein57.2 g
Natrium0 mg

Framgangsmåte

1

Forvarm ovnen til 200°C/180°C (varmluft). 

Finhakk løk.

Varm opp olivenolje i en stor kjele på middels varme.

Stek løk i 1-2 min, eller til den mykner.

Tilsett kjøtt, sky fra pakken og Tex-Mex i kjelen.

La småkoke under lokk i 10-12 min.

2

I mellomtiden, skjær vårløk i tynne skiver.

Del chili i to på langs, fjern frø og skjær i tynne skiver.

Plukk og grovhakk korianderblad.

Grovhakk tomat.

Halver avokado, fjern stein og grav ut innmaten med en skje.

Mos avokado med salt og en klype pepper i en mellomstor skål.

TIPS: Tilsett eventuelt en skvett olivenolje i guacamolen.

3

Halver lime.

Tilsett BBQ-saus i kjelen med kjøtt. Riv kjøtt i strimler med to gafler.

Fordel pulled pork mellom tortillabrød. La det være igjen en 3 cm bred kant.

Topp pulled pork med halvparten av osten. Krydre med salt og en klype pepper, og press over en skvett limesaft.

Bredd tortillabrød i midten, så de blir halvmåneformet.

4

Fordel tortillachips i en ildfast form med stekepapir og topp med resterende ost.

Gratiner i ovnen i 4-5 min, eller til osten har smeltet.

5

Varm opp en stor stekepanne på middels høy varme.

Legg quesadillaer i stekepannen og press flat med en stekespade.

Stek i 1-2 min på hver side, eller til de får en gyllenbrun farge. Snu forsiktig og gjenta på den andre siden.

TIPS: Stek quesadillaer i omganger ved behov.

6

Anrett quesadillaer på tallerkener.

Topp nachos med koriander, vårløk og chili.

Server med rømme og guacamole i skåler.

TIPS: Tilsett chili etter smak - det er sterkt.