Pokebowl og røkelaks
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Pokebowl og røkelaks

Pokebowl og røkelaks

med jasminris og mangosalsa

Vi kategoriserer oppskrifter som “Klimasmart” hvis de produserer minimum 50% mindre CO₂ enn et gjennomsnittlig måltid fra HelloFresh. Du finner mer informasjon i vårt Hjelpesenter.

Vi lar oss inspirere av det hawaiianske og det japanske kjøkken, og byr på en spennende pokebowl med forskjellige smaker. Bowlen består av luftig jasminris, toppet med en syrlig mango- og chilisalsa, milde avokadoskiver og saftig røkelaks. Topp det hele med en raus klatt srirachamajones for et ekstra kick. Velbekomme!

Tags:
Rask
Hvetefri
Melkefri
Allergener:
Fisk
Peanøtter
Egg
Sennep

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
VanskelighetsgradEnkel

Ingredienser

Antall porsjoner

100 g

Røkt laks

(Inneholder Fisk)

150 g

Jasminris

½ stk

Mango

1 stk

Avokado

1 stk

Agurk

½ g

Chiliflak

½ stk

Lime

20 g

Saltede peanøtter

(Inneholder Peanøtter Kan inneholde Sesam, Nøtter)

50 g

Majones

(Inneholder Egg, Sennep)

10 g

Sriracha

Ikke inkludert i matkassen din

3 dl

Vann (steg 1)

½ ts

Salt (steg 1)

¼ ts

Salt (steg 4)

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier777 kcal
Energi (kj)3251 kj
Fett40.1 g
Mettet fett6.4 g
Karbohydrater76.9 g
Sukker15.2 g
Protein21.4 g
Natrium0 mg

Redskaper

Kasserolle

Framgangsmåte

Kok ris
1

Kok opp vann [3 dl | 6 dl] i en mellomstor kjele med lokk.

Tilsett ris og salt [1/2 ts | 1 ts]. La putre under lokk på middels lav varme i 12 min. Ta kjelen vekk fra varmen, og la risen hvile i 10 min.

TIPS: Ikke fjern lokket mens risen hviler.

Skjær mango
2

Skrell mango [1/2 stk, 2P], og del i to på hver side av stenen.

Skjær i 2 cm store biter.

Forbered grønnsaker
3

Grovhakk agurk.

Halver lime [1/2 st, 2P].

Lag salsa
4

Bland mango, agurk, peanøtter, chiliflak [1/2 pose, 2P], limesaft [1 ss | 2 ss] og salt [1/4 ts | 1/2 ts] i en stor skål.

Tilsett en skvett olivenolje om ønskelig.

TIPS: Reduser eller dropp chili, hvis du ikke liker sterk mat.

Forbered avokado
5

Halver avokado, fjern stein og grav ut innmaten med en skje. Skjær i tynne skiver og krydre med en klype salt.

Bland majones og sriracha [1/2 pakke, 2P] i en liten skål. 

Server
6

Fordel jasminris i skåler.

Anrett mangosalsa, avokadoskiver og røkt laks [1/2 pakke, 2P] på toppen.

Server med en klatt srirachamajones.

Meal right image

Utforsk lignende oppskrifter

Meal left image