HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconPaprikakrydret Svinekjøtt
topBanner
Paprikakrydret svinekjøtt

Paprikakrydret svinekjøtt

med ovnsbakt rosenkål og kremet kålsalat

Paprikakrydret svinekjøtt med ovnsbakt rosenkål og kremet kålsalat.

Tags:EnkelUnder 650 kcalHvetefriBarnevennligProteinrik
Allergener:EggMelk

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Forberedelsestid35 minutter
15 minutter
VanskelighetsgradEnkel
Ingredienser
Antall porsjoner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antall porsjoner
2
4

300 g

Poteter

4 g

Mamas Favoritt

(InneholderEgg)

150 g

Rosenkål

1 stk

Eple

300 g

Svin ytrefilet

75 g

Yoghurt

(InneholderMelk)

150 g

Kålblanding

(Kan inneholdeSelleri)

20 g

Tranebær

(Kan inneholdeNøtter, Peanøtter, Sesam)

20 g

Solsikkefrø

(Kan inneholdeNøtter, Peanøtter, Sesam)
Næringsinnhold
Næringsinnholdarrow down iconarrow down icon
Per porsjon
Per 100 gr
Kalorier528 kcal
Energi (kj)2211 kj
Fett12.85 g
Mettet fett4.3 g
Karbohydrater49.42 g
Sukker21.7 g
Protein49.33 g
Natrium0 mg
arrow down iconarrow down icon
Bakeplate
Stekepanne
Framgangsmåte
Framgangsmåtearrow up iconarrow up icon
1

Sett ovnen på 240°C/220°C (varmluft). Skjær poteter (uskrellet) i 2 cm biter. Fordel på et stekebrett med bakepapir. Krydre med halvparten av Mamas Favoritt, en klype salt og pepper og drypp over en skvett olivenolje. Bland godt. Bak i ovnen i 25-30 min.

2

Skjær av nederste del av rosenkål, fjern evt. gule blader og del i to. Fjern kjernen og skjær eple i 2 cm biter. Når potetene har 14 min igjen, fordel rosenkål og eple på stekebrettet. Drypp over en skvett olivenolje og krydre med en klype salt og pepper. Bland godt. Bak i ovnen i 12-14 min. TIPS (4P): Bruk to stekebrett.

3

Skjær svinekjøtt i to like store stykker på langs på et eget skjærebrett. Krydre med resterende Mamas Favoritt og en klype salt og pepper. Varm opp en skvett olivenolje i en stekepanne på høy varme. Brun kjøtt i 1-2 min på hver side, eller til gjennomstekt. La kjøttet hvile på en tallerken dekket med folie til servering.

4

Bland yoghurt med en klype salt og en stor klype pepper i en skål.

5

Bland kålblanding, tranebær, halvparten av solsikkefrøene og halvparten av yoghurten i en skål. Skjær svinekjøtt i tynne skiver.

6

Anrett svinekjøtt og ovnsbakte grønnsaker på tallerkener med kålsalat. Strø over resterende solsikkefrø. Server resterende yoghurt på siden.