
Med vårt barnevennlige konsept kan middagen tilpasses både små og store ganer. Barna får milde og enkle smaker, mens foreldre kan legge til det lille ekstra for en voksen tvist. Fiskefiletene tilberedes i en aromatisk kokossaus med ingefær, hvitløk, sitrongress og grønnsaker, og serveres med luftig jasminris. For voksne og modige barn kan retten toppes med en smaksrik miso-honning.
Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.
1 stk
Vårløk
1 stk
Hvitløk
2 ts
Ingefær
180 ml
Kokosmelk
30 g
Misopasta
(Inneholder: Hvete, Soya, Gluten)
25 g
Honning
1 stk
Sitrongress
1 stk
Gulrot
1 stk
Paprika
1 stk
Løk
250 g
Hyse
(Inneholder: Fisk)
150 g
Jasminris
3 dl
Vann til ris
½ ts
Salt til ris
1 ss
Olje til steking
½ ts
Salt til grønnsaker
¼ ts
Salt til fisk
1.5 dl
Vann til saus

Kok opp en mellomstor kjele med vann.
Tilsett ris og salt. Senk til middels lav varme, og la putre under lokk i 12 min.
Ta kjelen av varmen og la hvile under lokk i 10 min.
TIPS: Ikke fjern lokket, risen skal dampes.

I mellomtiden, riv løk og ingefær grovt.
Skjær paprika i 2 cm store biter.
Finhakk løk.
Skjær gulrot (uskrelt) i tynne halvmåner
Skjær vårløk i tynne skiver.

Varm opp olivenolje i en stor stekepanne på middels høy varme.
Stek paprika, løk og gulrot med salt i 3-4 min, eller til noe myknet.
Bank sitrongress med en tresleiv.
Tilsett sitrongress, løk og ingefær i stekepannen og stek i 1-2 min, eller til velduftende.

Tørk fisk med kjøkkenpapir og krydre med salt og en klype pepper.
Tilset kokosmelk, fisk og vann i stekepannen med grønnsaker. La småkoke under lokk i 5-6 min.
Plukk ut sitrongress.
TIPS: Fisken er ferdig når kjøttet er melkehvitt og matt.

Bland honning og misopasta i en liten skål.

Anrett ris og fiskekarri i dype tallerkener.
Topp fisk med misohonning på voksenporsjonene.
Garner med vårløk.