Skip to main content
Meksikanske portobellotacos

Meksikanske portobellotacos

med paprika og avokadoslaw

Elsker du også tacos? Det er på tide å prøve en ny variant! Vi har laget en fantastisk oppskrift på meksikanske tacos med portobello! Vi bygger hver taco med tortilla, avokadoslaw med kål og koriander, stekt portobello, paprika og hvitløk, og rømme.

Tags:
Under 650 kcal
Rask
Vegetar
Allergener:
Gluten
Hvete
Melk

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
NivåEnkel

Ingredienser

Antall porsjoner

8 stk

Små tortillabrød

(Inneholder: Gluten, Hvete)

150 g

Portobello

1 stk

Paprika

1 stk

Rødløk

1 stk

Lime

1 pose

Koriander

½ pakke

Rømme

(Inneholder: Melk)

150 g

Spisskål, skåret

1 stk

Hvitløk

5 g

Tex-Mex

1 stk

Avokado

Ikke inkludert i matkassen din

¼ ts

Salt (steg 3)

Næringsinnhold

Kalorier648 kcal
Energi (kj)2709 kj
Fett23.6 g
Mettet fett6.2 g
Karbohydrater78.6 g
Sukker15.6 g
Fiber12.8 g
Protein18.3 g

Redskaper

Stekepanne

Framgangsmåte

Forbered grønnsaker
1

Hvis du ikke har en mikrobølgeovn, sett ovnen på 220°C/200°C (varmluft). Skjær rødløk tynne skiver. Skjær portobello i 1 cm skiver (skjær vekk stilken). Fjern frøene og skjær paprika i 1 cm strimler. Skjær lime i båter. Plukk korianderblader. Press eller finhakk hvitløk.

Stek sopp og paprika
2

Varm opp en skvett olivenolje* i en stor stekepanne på middels høy varme. Stek sopp og paprika i 5-7 min, til møre og lett brunet.

Tilsett løk og krydder
3

Varm opp en ny skvett olivenolje* ved behov. Tilsett løk og Tex-Mex og stek i 3-4 min, eller til brunet og gjennomstekt. Tilsett hvitløk og stek i 30 sek. Krydre med salt* [1/4 ts | 1/2 ts] og en klype pepper*.

Bland avokadoslaw
4

Del avokado i to, fjern steinen og grav ut innmaten med en skje. Skjær deretter i 2 cm biter. Bland spisskål, korianderblader og avokado forsiktig sammen i en mellomstor skål. Krydre med en klype salt* og pepper*, og saft fra halvparten av limebåtene (eller mer etter smak). Tilsett eventuelt en skvett olivenolje* hvis du ønsker.

Varm tortillas
5

Varm tortilla på en tallerken i en mikrobølgeovn i 30-60 sek, til gjennomvarme, eller i ovnen i 4-5 min

Servér
6

Sett frem alle ingredienser på spisebordet. Bygg hver taco med avokadoslaw og stekte grønnsaker. Drypp over en klatt rømme. Server resterende avokadoslaw og limebåter ved siden av.