Skip to main content
Meksikansk pastagrateng
Meksikansk pastagrateng

Meksikansk pastagrateng

med gouda og koriander

Denne meksikanske gratengen lager seg selv! Alt du trenger å gjøre er å blande stekt texmex-krydret kjøttdeig med hakkede tomater, matfløte og makaroni i en ildfast form, toppe det hele med ost og sette den i ovnen. Så var middagen klar på et blunk!

Tags:
Kort forberedelse
Allergener:
Gluten
Hvete
Sulfitter
Melk

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid35 minutter
10 minutter
NivåEnkel

Ingredienser

Antall porsjoner

180 g

Makaroni

(Inneholder: Gluten, Hvete Kan inneholde spor av: Soya, Sennep)

1 stk

Mais

390 g

Hakkede tomater

5 g

Tex-Mex

4 g

Ay Cajun-ba

(Inneholder: Sulfitter)

1 stk

Koriander

1 stk

Vårløk

1 stk

Løk

1 g

Chiliflak

50 g

Revet gouda

(Inneholder: Melk)

250 g

Kjøttdeig av storfe

150 ml

Matfløte

(Inneholder: Melk)

Ikke inkludert i matkassen din

¼ ts

Salt til kjøtt

1 dl

Vann til saus

¼ ts

Salt til saus

Næringsinnhold

Kalorier977 kcal
Energi (kj)4087 kj
Fett41.6 g
Mettet fett21.9 g
Karbohydrater95.3 g
Sukker23.1 g
Fiber10.1 g
Protein50 g
Natrium830 mg

Framgangsmåte

Forbered løk
1

Forvarm ovnen til 220°C/200°C (varmluft).

Skjær løk i tynne skiver.

Stek kjøttdeig
2

Varm opp en skvett olivenolje i en stor stekepanne på middels høy varme.

Stek kjøttdeig og løk med salt i 4-5 min, eller til brunet.

Tilsett Ay Cajun-ba og Tex-Mex og stek videre i 30 sek, eller til velduftende.

Ta stekepannen av varmen.

VIKTIG: Kjøttdeigen er ferdig når den er uten antydninger av rødt.

Forbered grateng
3

Hell væske av mais.

Bland stekt kjøttdeig, hakkede tomater, vann, mais, matfløte, marakoni og salt i en ildfast form.

Ovnsbak grateng
4

Topp grateng med ost og bak i ovnen i 15-20 min, eller til osten bobler.

Forbered topping
5

I mellomtiden, grovhakk koriander.

Skjær vårløk i tynne skiver.

Server
6

Server grateng toppet med koriander, chiliflak og vårløk.

TIPS: Tilsett chiliflak etter smak - det er sterkt.