1 stk
Hvitløk
250 g
Kjøttdeig
1 stk
Rød chili
20 g
Asiatisk dressing
(InneholderSoya, Gluten, Hvete, Sesam)37.5 g
Asiatisk woksaus
(InneholderSoya, Gluten, Hvete, Sesam, Sulfitter)8 stk
Små tortillabrød
(InneholderGluten, Hvete)150 g
Strimlet salat (kål, savoy, gulrot)
(Kan inneholdeSelleri)50 g
Majones
(InneholderEgg, Sennep)1 stk
Lime
1 stk
Rødløk
1 stk
Ingefær
10 g
Sesamfrø
1 stk
Gulrot
Sett ovnen på 200°C/180°C varmluft. Riv ingefær (uskrellet) og hvitløk fint. Skjær rødløk i tynne skiver. Riv limeskall og skjær lime i båter. Riv gulrot (uskrellet) grovt. Skjær chili i tynne skiver. VIKTIG: Husk å skrubbe lime før du river skallet.
Varm opp en skvett olivenolje* i en stekepanne på middels høy varme. Stek kjøttdeig og løk i 5-6 min. Løs opp kjøttdeigen med en stekespade. VIKTIG: Kjøttdeigen er ferdig når kjøttet er gjennomstekt og uten antydninger av rødt.
Bland strimlet salat, gulrot en skvett limesaft, en klype limeskall, en skvett olivenolje* og en klype salt* og pepper* i en skål. Bland asiatisk dressing med majones i en liten skål.
Tilsett hvitløk, ingefær og sesamfrø til stekepannen med kjøttdeig og stek i 1 min. Tilsett asiatisk woksaus [1/2 pakke, 2P] og bland godt. Krydre med en klype pepper*.
Pakk tortilla inn i folie og stek i ovnen i 4-5 min, til gjennomvarmet.
Smør hver tortilla med asiatisk majones. Topp med strimlet salat, kjøttdeig og chili. Server resterende limebåter på siden.