HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconJapanske Tacos
topBanner
Japanske tacos

Japanske tacos

med kjøttdeig, sesamfrø og chili

Tags:Rask
Allergener:SoyaGlutenHveteSesamSulfitterEggSennep

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid15 minutter
15 minutter
VanskelighetsgradMedium
Ingredienser
Antall porsjoner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antall porsjoner
2
4

1 stk

Hvitløk

250 g

Kjøttdeig

1 stk

Rød chili

20 g

Asiatisk dressing

(InneholderSoya, Gluten, Hvete, Sesam)

37.5 g

Asiatisk woksaus

(InneholderSoya, Gluten, Hvete, Sesam, Sulfitter)

8 stk

Små tortillabrød

(InneholderGluten, Hvete)

150 g

Strimlet salat (kål, savoy, gulrot)

(Kan inneholdeSelleri)

50 g

Majones

(InneholderEgg, Sennep)

1 stk

Lime

1 stk

Rødløk

1 stk

Ingefær

10 g

Sesamfrø

1 stk

Gulrot

Næringsinnhold
Næringsinnholdarrow down iconarrow down icon
Per porsjon
Per 100 gr
Kalorier933 kcal
Energi (kj)3902 kj
Fett50.2 g
Mettet fett11 g
Karbohydrater79.76 g
Sukker26.9 g
Protein39.69 g
Natrium0 mg
arrow down iconarrow down icon
Stekepanne
Rivjern
Framgangsmåte
Framgangsmåtearrow up iconarrow up icon
1

Sett ovnen på 200°C/180°C varmluft. Riv ingefær (uskrellet) og hvitløk fint. Skjær rødløk i tynne skiver. Riv limeskall og skjær lime i båter. Riv gulrot (uskrellet) grovt. Skjær chili i tynne skiver. VIKTIG: Husk å skrubbe lime før du river skallet.

2

Varm opp en skvett olivenolje* i en stekepanne på middels høy varme. Stek kjøttdeig og løk i 5-6 min. Løs opp kjøttdeigen med en stekespade. VIKTIG: Kjøttdeigen er ferdig når kjøttet er gjennomstekt og uten antydninger av rødt.

3

Bland strimlet salat, gulrot en skvett limesaft, en klype limeskall, en skvett olivenolje* og en klype salt* og pepper* i en skål. Bland asiatisk dressing med majones i en liten skål.

4

Tilsett hvitløk, ingefær og sesamfrø til stekepannen med kjøttdeig og stek i 1 min. Tilsett asiatisk woksaus [1/2 pakke, 2P] og bland godt. Krydre med en klype pepper*.

5

Pakk tortilla inn i folie og stek i ovnen i 4-5 min, til gjennomvarmet.

6

Smør hver tortilla med asiatisk majones. Topp med strimlet salat, kjøttdeig og chili. Server resterende limebåter på siden.