HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconRavioli
topBanner
Ravioli

Ravioli

med kremet soppsaus & sprø grønnkål

Tags:VegetarRaskUnder 650 kcal
Allergener:melkSelleriEgggluten

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Forberedelsestid15 minutter
15 minutter
VanskelighetsgradMedium
Ingredienser
Antall porsjoner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antall porsjoner
2
4

1 stk

Squash

2 stk

Løk

300 ml

Hvitløk

4 g

Matfløte

(Inneholdermelk)

200 g

Grønnsaksbuljong

(InneholderSelleri)

50 g

Finrevet ost

(Inneholdermelk, Egg)

etter behov

Sjampinjong

Grønnkål

Ravioli med ricotta & spinat

(Inneholdermelk, Egg, gluten)

Ikke inkludert i matkassen din

Smør* (steg 2)

Næringsinnhold
Næringsinnholdarrow down iconarrow down icon
Per porsjon
Per 100 gr
Energi (kj)1434.8608 kj
Kalorier342.94 kcal
Fett27.683 g
Mettet fett16.5 g
Karbohydrater11.3822 g
Sukker8.8 g
Protein8.701 g
Natrium0 mg
Framgangsmåte
Framgangsmåtearrow up iconarrow up icon
1

Sett ovnen på 200°C/180°C varmluft. Skjær sopp og løk i tynne skiver. Skjær squash [1/2 stk, 2P] i 1 cm store biter. Finhakk eller press hvitløk. Kok opp en stor kjele med lettsaltet* vann*. 

2

Smelt en klatt smør* med en skvett olivenolje* i en stekepanne på middels høy varme. Stek squash, løk og sopp med en klype salt* i 5-6 min, til myke. Tilsett hvitløk og stek ytterligere 1 min.

3

Mens grønnsakene steker, legg grønnkål på et stekebrett med bakepapir. Bland med en skvett olivenolje* og en klype salt*. Stek i ovnen i 6-8 min, til sprø. TIPS: Hold et øye med grønnkålen de siste minuttene, den kan enkelt brenne seg.

4

Tilsett matfløte og grønnsaksbuljong til stekepannen med grønnsaker og la småkoke i 3-4 min, til sausen tykner. Krydre med en generøs klype pepper* og en liten klype salt*.

5

Kok ravioli i 3-4 min, eller til “al dente”. Hell av vannet. Tilsett ravioli og halvparten av grønnkålen til stekepannen med soppsaus. Bland godt. Smak til med salt*. 

6

Fordel ravioli og soppsaus i dype tallerkener og strø over revet ost. Smak til med litt pepper* og topp med resterende grønnkål.