topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Ravioli

Ravioli

med kremet soppsaus & sprø grønnkål

Tags:
Under 650 kcal
Rask
Vegetar
Allergener:
Melk

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid15 minutter
15 minutter
VanskelighetsgradMedium

Ingredienser

Antall porsjoner

250 g

Ravioli med ricotta & spinat

200 g

Sjampinjong

4 g

Grønnsaksbuljong

20 g

Finrevet ost

50 g

Grønnkål

2 stk

Hvitløk

1 stk

Løk

½ stk

Squash

300 ml

Matfløte

(Inneholder Melk)

Ikke inkludert i matkassen din

etter behov

Smør (steg 2)

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier343 kcal
Energi (kj)1435 kj
Fett27.68 g
Mettet fett16.5 g
Karbohydrater11.38 g
Sukker8.8 g
Protein8.7 g
Natrium0 mg

Framgangsmåte

Forbered grønnsaker
1

Sett ovnen på 200°C/180°C varmluft. Skjær sopp og løk i tynne skiver. Skjær squash [1/2 stk, 2P] i 1 cm store biter. Finhakk eller press hvitløk. Kok opp en stor kjele med lettsaltet* vann*. 

Stek grønnsaker
2

Smelt en klatt smør* med en skvett olivenolje* i en stekepanne på middels høy varme. Stek squash, løk og sopp med en klype salt* i 5-6 min, til myke. Tilsett hvitløk og stek ytterligere 1 min.

Bak grønnkål
3

Mens grønnsakene steker, legg grønnkål på et stekebrett med bakepapir. Bland med en skvett olivenolje* og en klype salt*. Stek i ovnen i 6-8 min, til sprø. TIPS: Hold et øye med grønnkålen de siste minuttene, den kan enkelt brenne seg.

Lag saus
4

Tilsett matfløte og grønnsaksbuljong til stekepannen med grønnsaker og la småkoke i 3-4 min, til sausen tykner. Krydre med en generøs klype pepper* og en liten klype salt*.

Tilsett pasta
5

Kok ravioli i 3-4 min, eller til “al dente”. Hell av vannet. Tilsett ravioli og halvparten av grønnkålen til stekepannen med soppsaus. Bland godt. Smak til med salt*. 

Server
6

Fordel ravioli og soppsaus i dype tallerkener og strø over revet ost. Smak til med litt pepper* og topp med resterende grønnkål.