topBanner
Ravioli

Ravioli

med kremet soppsaus & sprø grønnkål

Skjem bort smaksløkene med denne herlige oppskriften og lag ravioli med kremet soppsaus og grønnsaker. Løft smakene enda mer med grønnkål som bakes i ovnen. Alt toppes med revet ost og nykvernet svart pepper.

Tags:VegetarRask
Allergener:EggHveteMelkSelleri

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener.

Forberedelsestid15 minutes
VanskelighetsgradMedium
Ingredienser
Antall porsjoner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antall porsjoner
2
4

250 g

Ravioli med ricotta & spinat

(InneholderEgg, Hvete, Melk)

200 g

Sjampinjong

200 ml

Matfløte

(InneholderMelk)

4 g

Grønnsaksbuljong

(InneholderSelleri)

20 g

Finrevet ost

(InneholderEgg, Melk)

50 g

Grønnkål

2 stk

Hvitløk

1 stk

Løk

1 stk

Squash

Ikke inkludert i matkassen din

ss

Smør* (steg 2)

(InneholderMelk)
Næringsinnhold
Næringsinnholdarrow down iconarrow down icon
Per porsjon
Per 100 gr
Energi (kj)2221 kj
Kalorier531 kcal
Fett26 g
Mettet fett16 g
Karbohydrater49 g
Sukker11 g
Protein25 g
Natrium2 mg
Framgangsmåtearrow up iconarrow up icon
download icondownload icon
1

Sett ovnen på 200°C/180°C varmluft. Skjær sopp og løk i tynne skiver. Skjær squash [1/2 stk, 2P] i 1 cm store biter. Finhakk eller press hvitløk. Kok opp en stor kjele med lettsaltet vann.

2

Smelt en klatt smør med en skvett olivenolje i en stekepanne på middels høy varme. Stek squash, løk og sopp med en klype salt* i 5-6 min, til myke. Tilsett hvitløk og stek ytterligere 1 min.

3

Mens grønnsakene steker, legg grønnkål på et stekebrett med bakepapir. Bland med en skvett olivenolje og en klype salt. Stek i ovnen i 6-8 min, til sprø.

TIPS: Hold et øye med grønnkålen de siste minuttene, den kan enkelt brenne seg.

4

Tilsett matfløte og grønnsaksbuljong til stekepannen med grønnsaker og la småkoke i 3-4 min, til den tykner. Krydre med en generøs klype pepper og en liten klype salt.

5

Kok ravioli i 3-4 min, eller til “al dente”. Hell av vannet. Tilsett ravioli og halvparten av grønnkålen til stekepannen med soppsaus. Bland godt. Smak til med salt*.

6

Fordel ravioli og soppsaus i dype tallerkener og strø over revet ost. Smak til med litt pepper* og topp med resterende grønnkål.