En herlig middag som hele familien kommer til å elske. Spaghettien har byttet ut den klassiske kjøttsausen med en ny følgesvenn. En veldig kremet saus med bacon, purre, spinat, kjørvel og pangrattato.
Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.
30 g
Panko paneringsmel
(InneholderGluten)270 g
Spaghetti
(InneholderGluten, Soya)60 g
Spinat
4 g
Grønnsaksbuljong
(InneholderSelleri)140 g
Bacon, terninger
20 g
Finrevet ost
(InneholderMelk, Egg)1 stk
Purre
200 ml
Matfløte
(InneholderMelk)2 stk
Hvitløk
4 g
Hvitløksflørt
½ ts
Salt (steg 5)
Kok opp en stor kjele med lettsaltet vann. Skjær purre i tynne skiver. Finhakk eller press hvitløk. Skyll spinat i et dørslag under kaldt vann.
Kok spaghetti i 7-9 minutter, eller til “al dente”. Spar litt pastavann [1/2 dl | 1 dl] og hell av resten av vannet. Legg spaghetti tilbake i kjelen og drypp olivenolje* over.
Varm opp en skvett olivenolje* i en stor stekepanne på middels varme. Tilsett panko. Stek i 3-4 minutter. Krydre med en klype salt* og pepper*, og overfør til en liten skål.
Varm opp stekepannen til middels varme. Stek bacon i 3-4 min. Tilsett purre og stek i 2-3 min. Tilsett hvitløk og stek i ytterligere 1 min. Tilsett matfløte, hvitløksflørt, grønnsaksbuljong og en skvett pastavann, og la det småkoke på middels varme i 3-4 min. TIPS: Tilsett mer pastavann hvis sausen er for tykk.
Rør inn spinat, spaghetti og salt* [1/2 tsk | 1 tsk]. Smak til med pepper*.
Fordel pasta med bacon og purre i dype tallerkener. Dryss over pangrattato og ost.