HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconKremet Pasta
topBanner
Kremet pasta

Kremet pasta

med bacon, purre, spinat, kjørvel og pangrattato

En herlig middag som hele familien kommer til å elske. Spaghettien har byttet ut den klassiske kjøttsausen med en ny følgesvenn. En veldig kremet saus med bacon, purre, spinat, kjørvel og pangrattato.

Allergener:GlutenSoyaSelleriMelkEgg

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Forberedelsestid20 minutter
VanskelighetsgradMedium
Ingredienser
Antall porsjoner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antall porsjoner
2
4

30 g

Panko paneringsmel

(InneholderGluten)

270 g

Spaghetti

(InneholderGluten, Soya)

60 g

Spinat

4 g

Grønnsaksbuljong

(InneholderSelleri)

140 g

Bacon, terninger

20 g

Finrevet ost

(InneholderMelk, Egg)

1 stk

Purre

200 ml

Matfløte

(InneholderMelk)

2 stk

Hvitløk

4 g

Hvitløksflørt

Ikke inkludert i matkassen din

½ ts

Salt (steg 5)

Næringsinnhold
Næringsinnholdarrow down iconarrow down icon
Per porsjon
Per 100 gr
Energi (kj)4076 kj
Kalorier974 kcal
Fett38.11 g
Mettet fett19.1 g
Karbohydrater115.71 g
Sukker11.5 g
Protein38.82 g
Natrium0.6 mg
Framgangsmåte
Framgangsmåtearrow up iconarrow up icon
1

Kok opp en stor kjele med lettsaltet vann. Skjær purre i tynne skiver. Finhakk eller press hvitløk. Skyll spinat i et dørslag under kaldt vann.

2

Kok spaghetti i 7-9 minutter, eller til “al dente”. Spar litt pastavann [1/2 dl | 1 dl] og hell av resten av vannet. Legg spaghetti tilbake i kjelen og drypp olivenolje* over.

3

Varm opp en skvett olivenolje* i en stor stekepanne på middels varme. Tilsett panko. Stek i 3-4 minutter. Krydre med en klype salt* og pepper*, og overfør til en liten skål.

4

Varm opp stekepannen til middels varme. Stek bacon i 3-4 min. Tilsett purre og stek i 2-3 min. Tilsett hvitløk og stek i ytterligere 1 min. Tilsett matfløte, hvitløksflørt, grønnsaksbuljong og en skvett pastavann, og la det småkoke på middels varme i 3-4 min. TIPS: Tilsett mer pastavann hvis sausen er for tykk.

5

Rør inn spinat, spaghetti og salt* [1/2 tsk | 1 tsk]. Smak til med pepper*.

6

Fordel pasta med bacon og purre i dype tallerkener. Dryss over pangrattato og ost.