topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Meksikansk hakkebiff

Meksikansk hakkebiff

med Pico de Gallo, avokadomos og søtpotetfries

Allergener:
Gluten
Hvete

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid30 minutter
30 minutter
VanskelighetsgradMedium

Ingredienser

Antall porsjoner

30 g

Panko paneringsmel

(Inneholder Gluten, Hvete)

450 g

Søtpotet

250 g

Kjøttdeig av storfe

3 stk

Tomat

½ stk

Rødløk

½ stk

Lime

1 stk

Avokado

2.5 g

Tex-Mex

1 pose

Koriander

Ikke inkludert i matkassen din

etter behov

Sukker (steg 4)

½ ts

Salt (steg 2)

1 stk

Egg (steg 2)

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier662 kcal
Energi (kj)2769 kj
Fett30.01 g
Mettet fett10.3 g
Karbohydrater55.26 g
Sukker19.7 g
Protein37.22 g
Natrium0 mg

Bakeplate
Stekepanne

Framgangsmåte

Lag søtpotetfries
1

Sett ovnen på 240°C/220°C (varmluft). Skjær søtpotet (uskrellet) i 1 cm staver. Fordel på et stekebrett med bakepapir. Drypp over en skvett olivenolje*, krydre med en klype salt* og pepper* og bland sammen. Bak øverst i ovnen i 20 min, til gyldne.

Form hakkebiffer
2

Bland kjøttdeig, egg* [1 stk | 2 stk], panko, Tex-Mex [½ pakke, 2P], salt* [½ ts | 1 ts] og pepper* i en stor skål. Form kjøttdeig til 2 cm tykke hakkebiffer. Du får 1 stk. hakkebiff per pers.

Stek hakkebiffer
3

Varm opp en skvett olivenolje* i en stekepanne på middels høy varme. Stek hakkebiffer i 5-6 min på hver side, til gjennomstekte. VIKTIG: Kjøttet er ferdig når det er gjennomstekt og uten antydninger av rødt.

Lag Pico de Gallo
4

Skjær tomat i 1 cm store biter. Finhakk rødløk [1/2 stk, 2P]. Grovhakk koriander. Riv limeskall [1/2 stk, 2P] og skjær lime i båter. Bland tomat, rødløk, limeskall, en stor skvett limesaft, en skvett olivenolje* og halvparten av korianderen i en skål. Krydre med salt*, pepper* og en klype sukker*.

Mos avokado
5

Del avokado i to og fjern steinen. Grav ut innmaten og mos med en gaffel i en skål. Tilsett en stor skvett limesaft og resterende koriander. Krydre med salt* og pepper*.

Server
6

Anrett søtpotetfries, hakkebiffer og Pico de Gallo på tallerkener. Topp hakkebiffer med avokadomos.