
Marokkansk svinekam
med spisskål, couscous og appelsinsalsa
Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.
Ingredienser
4 g
Saha-Ras
4 g
Kyllingbuljong
1 stk
Hvitløk
1 pose
Bladpersille
150 g
Spisskål, skåret
75 g
Yoghurt
(Inneholder Melk)
100 g
Couscous
(Inneholder Gluten, Hvete)
1 stk
Appelsin
20 g
Mandler
(Inneholder Nøtter)
1 stk
Gulrot
300 g
Svin ytrefilet
Ikke inkludert i matkassen din
etter behov
Smør (steg 1)
2.5 dl
Vann (steg 1)
Framgangsmåte

Press eller finhakk hvitløk. Grovhakk persille. Riv gulrot (uskrellet). Smelt en klatt smør* med en skvett olivenolje* i en kjele på middels høy varme. Stek hvitløk og gulrot i 1-2 min. Tilsett vann* [2,5 dl | 5 dl] og kyllingbuljong. Kok opp. Tilsett couscous og en skvett olivenolje* og rør godt rundt. Ta kjelen av varmen og la hvile under lokk i 5 min, eller til vannet er absorbert. Rør inn halvparten av persillen med en gaffel.

Grovhakk mandler. Fjern det hvite og skjær appelsin i 2 cm terninger. Bland mandler, appelsin og resterende persille i en liten skål.

Skjær svinekam i 3 cm biter. Bland svinekam, Saha-ras, en skvett olivenolje* og en klype salt* og pepper* i en skål. Varm opp en skvett olivenolje* i en stor stekepanne på middels høy varme. Stek svinekam i 2-3 min, til gjennomstekt.

Bland spisskål, olivenolje* [1 ss | 2 ss], en klype salt* og pepper* i en skål. Klem spisskålen med hendene i 30 sek.

Bland ferdig couscous med kål.

Anrett couscous og svinekam i dype tallerkener. Drypp over en klatt yoghurt og topp med appelsinsalsa.