Marokkansk svinekam
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Marokkansk svinekam

Marokkansk svinekam

med spisskål, couscous og appelsinsalsa

Tags:
Under 650 kcal
Rask
Allergener:
Melk
Gluten
Hvete
Nøtter

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
VanskelighetsgradMedium

Ingredienser

Antall porsjoner

4 g

Saha-Ras

4 g

Kyllingbuljong

1 stk

Hvitløk

1 pose

Bladpersille

150 g

Spisskål, skåret

75 g

Yoghurt

(Inneholder Melk)

100 g

Couscous

(Inneholder Gluten, Hvete)

1 stk

Appelsin

20 g

Mandler

(Inneholder Nøtter)

1 stk

Gulrot

300 g

Svin ytrefilet

Ikke inkludert i matkassen din

etter behov

Smør (steg 1)

2.5 dl

Vann (steg 1)

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier565 kcal
Energi (kj)2366 kj
Fett12.74 g
Mettet fett3.9 g
Karbohydrater58.81 g
Sukker15.5 g
Protein49.71 g
Natrium0 mg

Redskaper

Stekepanne
Rivjern
Kasserolle

Framgangsmåte

Lag couscous
1

Press eller finhakk hvitløk. Grovhakk persille. Riv gulrot (uskrellet). Smelt en klatt smør* med en skvett olivenolje* i en kjele på middels høy varme. Stek hvitløk og gulrot i 1-2 min. Tilsett vann* [2,5 dl | 5 dl] og kyllingbuljong. Kok opp. Tilsett couscous og en skvett olivenolje* og rør godt rundt. Ta kjelen av varmen og la hvile under lokk i 5 min, eller til vannet er absorbert. Rør inn halvparten av persillen med en gaffel.

Lag appelsinsalsa
2

Grovhakk mandler. Fjern det hvite og skjær appelsin i 2 cm terninger. Bland mandler, appelsin og resterende persille i en liten skål.

Stek kjøtt
3

Skjær svinekam i 3 cm biter. Bland svinekam, Saha-ras, en skvett olivenolje* og en klype salt* og pepper* i en skål. Varm opp en skvett olivenolje* i en stor stekepanne på middels høy varme. Stek svinekam i 2-3 min, til gjennomstekt.

Forbered kål
4

Bland spisskål, olivenolje* [1 ss | 2 ss], en klype salt* og pepper* i en skål. Klem spisskålen med hendene i 30 sek.

Bland couscous og kål
5

Bland ferdig couscous med kål.

Server
6

Anrett couscous og svinekam i dype tallerkener. Drypp over en klatt yoghurt og topp med appelsinsalsa.