topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Kyllingpasta alla cacciatore

Kyllingpasta alla cacciatore

med kalamataoliven og finrevet ost

Cacciatore betyr "jeger" på italiensk. Denne retten er en ekte "jegergryte", full av spennende og smakfulle ingredienser. Vår cacciatore inneholder kylling, løk, gulrot, tomat, spaghetti og en rekke herlige krydder. Vi topper pastaretten med finrevet ost, kalamatoliven og fersk basilikum.

Tags:
Rask
Allergener:
Gluten
Hvete
Melk
Egg

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid25 minutter
25 minutter
VanskelighetsgradEnkel

Ingredienser

Antall porsjoner

300 g

Strimlet kyllingbryst

1 pakke

Spaghetti

(Inneholder Gluten, Hvete Kan inneholde Soya)

1 stk

Gulrot

1 stk

Løk

½ pakke

Hakkede tomater

4 g

Middelhavsdrøm

4 g

Hvitløksflørt

35 g

Kalamataoliven

1 pose

Basilikum

20 g

Finrevet ost

(Inneholder Melk, Egg)

Ikke inkludert i matkassen din

1 ss

Olivenolje (steg 3)

¼ ts

Salt (steg 3)

½ ts

Sukker (steg 5)

1 ss

Smør (steg 5)

¼ ts

Salt (steg 5)

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier764 kcal
Energi (kj)3195 kj
Fett24.3 g
Mettet fett8.3 g
Karbohydrater77.7 g
Sukker14.2 g
Protein53.9 g
Natrium0.9 mg

Redskaper

Stekepanne
Rivjern
Kasserolle

Framgangsmåte

Kok pasta
1

Kok opp en stor kjele med saltet vann.

Kok pasta i 8-9 min, til 'al dente'.

Spar litt pastavann [1 dl | 2 dl], og hell av resten.

TIPS: Kokevannet skal være like salt som sjøvann.

TIPS: ‘Al dente’ betyr at pastaen er myk med litt tyggemotstand.

Forbered grønnsaker
2

I mellomtiden, finhakk løk.

Riv gulrot (uskrelt) grovt.

Stek kylling
3

Varm opp olivenolje [1 ss | 2 ss] i en stor stekepanne på middels høy varme.

Stek kylling, løk, gulrot og salt [1/4 ts | 1/2 ts] under omrøring i 4-5 min, til brunet.

TIPS: Kyllingen er ferdig når kjøttet er hvitt og uten antydninger av rødt.

Forbered råvarer
4

I mellomtiden, grovhakk oliven [1/2 pakke, 2P].

Grovhakk basilikum.

Lag saus
5

Tilsett hakkede tomater [1/2 pakke, 2P], pastavann, Hvitløksflørt, Middelhavsdrøm, sukker [1/2 ts | 1 ts] og smør [1 ss | 2 ss] i pannen med kylling.

Krydre med salt [1/4 ts | 1/2 ts] og en klype pepper. La putre i 3-4 min, eller til sausen tykner.

Bland inn pasta.

TIPS: Tilsett mer pastavann om pastaen virker tørr.

Server
6

Fordel pasta i skåler.

Topp med finrevet ost, oliven og basilikum.

TIPS: Reduser eller dropp oliven, hvis du ikke liker det.