HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconKremet Pasta
topBanner
Kremet pasta

Kremet pasta

med bacon, pesto, tomat & squash

Allergener:SelleriMelkEggGlutenSulfitter

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Forberedelsestid25 minutter
15 minutter
VanskelighetsgradMedium
Ingredienser
Antall porsjoner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antall porsjoner
2
4

2 stk

Tomat

4 g

Grønnsaksbuljong

(InneholderSelleri)

Finrevet ost

(InneholderMelk, Egg)

270 g

Rigatoni

(InneholderGlutenKan inneholdeSoya)

140 g

Bacon, terninger

60 g

Grønn pesto

(InneholderMelk, Sulfitter)

75 g

Creme fraiche

(InneholderMelk)

Squash

1 pose

Basilikum

1 stk

Sitron

1 stk

Hvitløk

Næringsinnhold
Næringsinnholdarrow down iconarrow down icon
Per porsjon
Per 100 gr
Kalorier960 kcal
Energi (kj)4018 kj
Fett44.07 g
Mettet fett16.1 g
Karbohydrater103.8 g
Sukker10.4 g
Protein31.88 g
Natrium0.6 mg
Framgangsmåte
Framgangsmåtearrow up iconarrow up icon
1

Sett ovnen på 240°C/220°C varmluft. Kok opp en stor kjele med saltet* vann*. Skjær squash [1⁄2 stk, 2P] i halvmåner. Grovhakk tomater til ca. 2 cm store biter. Fordel grønnsakene på et stekebrett med bakepapir. Drypp over olivenolje* og krydre med en klype salt* og pepper*. Bland godt. Bak i ovnen i 15 min, eller til myke. 

2

Finhakk eller press hvitløk. Riv sitronskall, og skjær sitron [1⁄2 stk, 2P] i båter. Grovhakk basilikum. VIKTIG: Husk å skrubbe sitron før du river skallet. 

3

Når grønnsakene har 10 min igjen, tilsett pasta til det kokende vannet*. Kok i 10 min, eller til “al dente”. Spar litt pastavann* [1 spsk | 2 spsk]. Hell av vannet og få pastaen tilbake til kjelen. Drypp over en skvett olivenolje*. 

4

Varm opp en skvett olivenolje* i en stekepanne på middels høy varme. Stek bacon i 5 min. Tilsett hvitløk og stek i 1 min. Tilsett rømme [1⁄2 boks, 2P], sitronskall, grønnsaksbuljong og pastavann*. La sausen småkoke i 1-2 min. 

5

Tilsett pesto, ristede tomater, squash og penne. Bland godt. Tilsett en skvett sitronsaft og smak til med salt* og pepper*. 

6

Fordel kremet pesto- og tomatpasta på tallerkener og strø over revet ost. Pynt med basilikum og server sitronbåter

på siden.