HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconKremet Kyllingpasta
topBanner
Kremet kyllingpasta

Kremet kyllingpasta

med sjampinjong, lagret ost og vårløk

Tags:RaskBarnevennlig
Allergener:melkEgggluten

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Forberedelsestid20 minutter
20 minutter
VanskelighetsgradMedium
Ingredienser
Antall porsjoner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antall porsjoner
2
4

1 stk

Vårløk

200 g

Sjampinjong

1 stk

Hvitløk

300 g

Strimlet kyllingbryst

75 g

Creme fraiche

(Inneholdermelk)

4 g

Finrevet ost

(Inneholdermelk, Egg)

1 ss

Tagliatelle

(InneholderEgg, glutenKan inneholdesoya, sennep, egg)

1 stk

Middelhavsdrøm

Ikke inkludert i matkassen din

Smør* (steg 5)

Egg* (steg 5)

Næringsinnhold
Næringsinnholdarrow down iconarrow down icon
Per porsjon
Per 100 gr
Kalorier397.485 kcal
Energi (kj)1663.0771 kj
Fett22.0033 g
Mettet fett12.4 g
Karbohydrater3.9686 g
Sukker2.9 g
Protein43.2783 g
Natrium0.8 mg
arrow down iconarrow down icon
Stekepanne
Kasserolle
Framgangsmåte
Framgangsmåtearrow up iconarrow up icon
1

Kok opp en stor gryte med lettsaltet vann*. Grovhakk sopp. Skjær vårløk i tynne skiver, og sorter det hvite fra det grønne. Press eller finhakk hvitløk. 

2

Tilsett pasta til gryten med kokende vann*. Kok i 2-3 min, eller til “al dente”. Ta vare på litt pastavann [0.5 dl I 1 dl], hell resten av vannet fra så det kun er pasta i gryten.

3

Varm opp en skvett olivenolje* i en stor stekepanne på høy varme. Stek sopp til de er myke og brune, 2-3 min. Rør med jevne mellomrom. Legg sopp til den ene siden i stekepannen og dryss en smule olivenolje* i den tomme siden.

4

Klapp forsiktig kylling med kjøkkenpapir og krydre med Middelhavsdrøm og en klype salt* og pepper*. Når sopp er ferdig stekt, senk til middels høy varme og tilsett kylling i den tomme siden av stekepannen. Stek til kylling er gjennomstekt og brun, 4-6 min. Vend med jevne mellomrom. Tilsett hvitløk og hvite vårløk og stek til velduftende, 1 min. TIPS: Hvis det ikke er nok plass i stekepannen, overfør sopp til en skål og dekk med sølvpapir.

5

Rør inn creme fraiche [1/2 pakke, 2P] i stekepannen. Varm opp til det begynner å simre og ta så stekepannen av varmen. Skill eggeplomme [1 I 2] fra eggehvite. Rør eggeplomme inn i sausen. Krydre med salt* og pepper*. Tilsett en skvett pastavann hvis du vil ha en mer flytende saus.

6

Rør inn pasta, smør* [1 ss I 2 ss] og halvdelen av revet hardost i stekepannen. Tilsett resterende pastavann, en skvett av gangen ved behov, helt til pasta er dekket av kremet saus. Smak til med salt* og pepper*. Anrett i skåler og topp med grønne vårløk og resterende revet hardost.