topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Koreansk-inspirert taco

Koreansk-inspirert taco

kjøttdeig, spisskål & syltede agurker

Tags:
Sterk
Allergener:
Hvete
Soya
Gluten
Melk

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid35 minutter
15 minutter
VanskelighetsgradMedium

Ingredienser

Antall porsjoner

1 stk

Hvitløk

25 ml

Soyasaus

(Inneholder Hvete, Soya, Gluten)

½ pakke

Rømme

(Inneholder Melk)

200 g

Spisskål

8 stk

Små tortillabrød

(Inneholder Gluten, Hvete)

1 stk

Agurk

1 stk

Ingefær

250 g

Kjøttdeig av storfe

1 stk

Gulrot

12.5 ml

Hvitvinseddik

1 stk

Lime

1 pose

Koriander

½ stk

Rød chili

Ikke inkludert i matkassen din

etter behov

Sukker* (steg 2)

2 ts

Sukker (steg 1)

1 ss

Olivenolje (steg 1)

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier832 kcal
Energi (kj)3481 kj
Fett39.09 g
Mettet fett12.6 g
Karbohydrater78.88 g
Sukker24.7 g
Protein41.26 g
Natrium0 mg

Redskaper

Stekepanne

Framgangsmåte

Lag marinade
1

Forvarm ovnen til 200°C/180°C (varmluft). Skjær chili [1/2 stk, 2 pers.] i to deler på langs, fjern frø og finhakk. Skjær lime i båter. Finhakk ingefær og hvitløk. Bland chili, limesaft [1 ss | 2 ss], hvitløk, ingefær, sukker* [2 ts | 3 ts], soyasaus og olivenolje* [1 ss | 2 ss] i en liten skål.

Sylt agurk
2

Skrell agurk til lange tynne bånd. Bland agurk, hvitvinseddik [1/2 pakke, 2P], en smule sukker* og en klype salt* i en bolle. Rør rundt, så smakene trekker bedre inn.

Lag salat
3

Skjær gulrot (uskrellet) i tynne staver. Snitt spisskål fint. Bland spisskål med en klype salt* i en bolle.

Hakk koriander
4

Varm tortillabrød i 2-3 min i ovnen. Grovhakk koriander (med stilk).

Stek kjøttdeig
5

Varm opp en stekepanne på middels høy varme. Stek kjøttdeig i 1-2 min. Tilsett marinade og la simre i 8-10 min. VIKTIG: Kjøttet er gjennomstekt når det er uten antydninger av rødt.

Servér
6

Smør tortillabrød med creme fraiche. Fyll med spisskål, gulrot og kjøttdeig. Topp med agurk og koriander. Serveres med resterende limebåter ved siden av.