Forvandle spisestuen til en fristende kinesisk restaurant! Vi steker kylling, løk og sukkererter i vår hjemmelagede sursøte saus bestående av velvalgte asiatiske komponenter. Samtidig koker vi ris og lager en spennende salat med ingefærpasta, pak choi, appelsin og peanøtter. Vi topper stemningen med et dryss vårløk, sesamfrø og chili.
Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.
300 g
Strimlet kyllingbryst
80 g
Søt chilisaus
50 ml
Soyasaus
(Inneholder: Hvete, Soya, Gluten)
2 stk
Hvitløk
1 pose
Sukkererter
1 stk
Løk
1 stk
Appelsin
25 ml
Hvitvinseddik
(Inneholder: Sulfitter)
150 g
Basmatiris
1 stk
Vårløk
10 g
Sesamfrø
(Inneholder: Sesam Kan inneholde spor av: Bygg, Kamut, Nøtter, Havre, Peanøtter, Rug, Spelt, Hvete)
1 stk
Pak choi
10 g
Ingefærpasta
20 g
Saltede peanøtter
(Inneholder: Peanøtter Kan inneholde spor av: Sesam, Nøtter)
½ stk
Rød chili
3 dl
Vann (steg 1)
½ ts
Salt (steg 1)
¼ ts
Salt (steg 2)
2 ss
Smør (steg 3)
1 ss
Ketchup (steg 3)
¼ ts
Salt (steg 4)
1 ss
Hvetemel (steg 4)
1 ss
Olivenolje (steg 4)
½ ss
Olivenolje (steg 5)