Italiensk kjøttbollesandwich
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Italiensk kjøttbollesandwich

Italiensk kjøttbollesandwich

med frisk tomatsalsa og kremet pestomajones

I dag skal vi lage en italiensk-inspirert sandwich med masse smak og farge. Vi bygger sandwichen med kjøttkaker, tomatsalsa med rødløk og hvitløk, grønn salat og en kremet pestodressing. Kjøttkakene får en ekstra god smak av finrevet ost som smelter ned i det møre kjøttet.

Tags:
Rask
Barnevennlig
Allergener:
Melk
Egg
Gluten
Hvete

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid15 minutter
15 minutter
VanskelighetsgradMedium

Ingredienser

Antall porsjoner

2 stk

Tomat

250 g

Kjøttdeig av storfe

50 g

Kremet pestodressing

1 stk

Rødløk

40 g

Finrevet ost

(Inneholder Melk, Egg)

30 g

Panko paneringsmel

(Inneholder Gluten, Hvete)

1 stk

Hvitløk

60 g

Salatblanding

2 stk

Stenovnsbakt baguette

(Inneholder Gluten, Hvete Kan inneholde Sesam)

Ikke inkludert i matkassen din

1 stk

Egg (steg 2)

1 ss

Olivenolje (steg 3)

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier944 kcal
Energi (kj)3951 kj
Fett49.4 g
Mettet fett14.6 g
Karbohydrater81.1 g
Sukker21 g
Protein47.7 g
Natrium0 mg

Bakeplate
Stekepanne

Framgangsmåte

Forbered råvarer
1

Sett ovnen på 220°C/200°C varmluft. Skjær tomat i små terninger. Finhakk halvparten av rødløken, og skjær resten i tynne, halve skiver. Press eller finhakk hvitløk. Skyll salatblanding i et dørslag under kaldt vann*.

Bland kjøttdeig
2

Bland kjøttdeig, egg* [1 stk | 2 stk] og panko med en klype salt* i en skål. Form kjøttdeigblandingen til 2 jevne kjøttboller per person.

Bland tomatsalsa
3

Bland finhakketrødløk, tomat, hvitløk og en skvett olivenolje* [1 ss | 2 ss] i en skål. Krydre med en klype salt* og pepper*.

Stek kjøtt
4

Varm opp en skvett olivenolje* i en stekepanne på middels høy varme. Stek kjøttboller med resterende rødløk i 2-3 min på hver side. Strø over finrevet ost når det er 1 min igjen av steketiden. VIKTIG: Kjøttet er gjennomstekt når den uten antydninger av rødt.

Varm baguette
5

Skjær baguetter på langs. Varm i ovnen i 5-6 min.

Server
6

Smør baguetter med pestomajones. Topp med kjøttbolle, tomatsalsa og salat. Server resterende tomatsalsa og resterende salat på siden.