HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconItaliensk Calabresepasta
topBanner
Italiensk calabresepasta

Italiensk calabresepasta

med kjøttdeig og stekte grønnsaker

Italiensk calabresepasta med kjøttdeig og stekte grønnsaker.

Tags:RaskBarnevennlig
Allergener:SelleriGlutenHveteMelkEgg

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
VanskelighetsgradEnkel
Ingredienser
Antall porsjoner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antall porsjoner
2
4

1 stk

Bladselleri

(InneholderSelleri)

1 stk

Løk

2 stk

Tomat

1 pakke

Farfalle

(InneholderGluten, HveteKan inneholdeSoya)

250 g

Kjøttdeig

60 g

Calabresepesto

½ pakke

Rømme

(InneholderMelk)

4 g

Kyllingbuljong

4 g

Mamas Favoritt

(InneholderEgg)

30 g

Spinat

(Kan inneholdeSelleri)

20 g

Finrevet ost

(InneholderMelk, Egg)

Ikke inkludert i matkassen din

1 ss

Olivenolje (steg 3)

Næringsinnhold
Næringsinnholdarrow down iconarrow down icon
Per porsjon
Per 100 gr
Kalorier975 kcal
Energi (kj)4078 kj
Fett38.23 g
Mettet fett15.8 g
Karbohydrater108.5 g
Sukker23.8 g
Protein49.61 g
Natrium0 mg
arrow down iconarrow down icon
Stekepanne
Kasserolle
Framgangsmåte
Framgangsmåtearrow up iconarrow up icon
1

Kok opp en kjele med lettsaltet vann*. Skjær selleri i tynne skiver. Del løk i to og skjær i tynne skiver. Grovhakk tomat.

2

Kok pasta i 12-13 min, eller til ‘al dente’. Spar litt pastavann* [½ dl | 1 dl], og hell av resten. Drypp over en skvett olivenolje* for å unngå at pastaen klistrer seg sammen. TIPS: Al dente’ betyr at pastaen er gjennomkokt, men fremdeles har litt tyggemotstand.

3

Varm opp olivenolje* [1 ss | 2 ss] i en stor stekepanne på middels høy varme. Tilsett kjøttdeig og en klype salt*. Stek i 3-4 min, til brunet. Bryt opp kjøttdeigen med stekespaden. VIKTIG: Kjøttdeigen er ferdig når den er gjennomstekt og uten antydninger av rødt.

4

Tilsett selleri, løk, tomat og en klype salt* og pepper*. Stek i ytterligere 1-2 min. Skyll spinat i et dørslag under kaldt vann.

5

Senk til middels varme og tilsett spinat, calabresepesto, rømme [½ pakke, 2P], Mamas Favoritt, kyllingbuljong, pastavann* og en klype salt* og pepper*. La putre i 2-3 min.

6

Anrett pasta i dype tallerkener. Topp med kjøttdeig og grønnsaker i calabresesaus. Pynt med finrevet ost.