HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconGyllenstekt Schnitzel
topBanner
Gyllenstekt schnitzel

Gyllenstekt schnitzel

med ovnsbakte poteter og syrlig epleslaw

En klassisk rett med spennende tilbehør! Perfekt stekt schnitzel blir ekstra sprø av å paneret i panko. Vi lager også ovnsbakte poteter og en sur-søt epleslaw med hvitløk.

Tags:Barnevennlig
Allergener:GlutenSennepEgg

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Forberedelsestid25 minutter
25 minutter
VanskelighetsgradMedium
Ingredienser
Antall porsjoner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antall porsjoner
2
4

1 stk

Eple

150 g

Strimlet salat (kål, savoy, gulrot)

30 g

Panko paneringsmel

(InneholderGluten)

80 g

Aioli

(InneholderSennep, Egg)

500 g

Poteter

300 g

Svin ytrefilet

Ikke inkludert i matkassen din

1 stk

Egg (steg 2)

¼ ts

Salt (steg 2)

Næringsinnhold
Næringsinnholdarrow down iconarrow down icon
Per porsjon
Per 100 gr
Kalorier729 kcal
Energi (kj)3050 kj
Fett30.57 g
Mettet fett3.7 g
Karbohydrater66.18 g
Sukker12 g
Protein47.47 g
Natrium0 mg
arrow down iconarrow down icon
Bakeplate
Stekepanne
Framgangsmåte
Framgangsmåtearrow up iconarrow up icon
1

Sett ovnen på 240°C/220°C varmluft. Skjær poteter (uskrellet) i 2 cm store biter. Fordel på et stekebrett med bakepapir. Drypp over en skvett olivenolje*, krydre med en klype salt* og pepper* og bland godt. Bak i ovnen i 20-25 min.

2

Knekk egg* [1 stk | 2 stk] og pisk i en skål. Bland panko med salt* [1/4 ts | 1/2 ts] og en klype pepper* i en ny skål. Skjær svinekam på langs til 1 stykke per person på et eget skjærebrett. Vend svinekam først i egg*, deretter i panko. Overfør til en tallerken.

3

Varm opp nok olivenolje* til å dekke bunnen til en stekepanne på middels høy varme. Stek schnitzler i 3-4 min på hver side. Overfør til en tallerken med kjøkkenpapir på.

4

Skjær eple i 1 cm tykke terninger.

5

Bland eple, strimlet salat, aioli og en klype salt* og pepper* i en skål.

6

Anrett schnitzler, poteter og epleslaw på tallerkener.