HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconGulasj Inspirert Kjøttdeig
topBanner
Gulasj-inspirert kjøttdeig

Gulasj-inspirert kjøttdeig

med hvitløksbrød og yoghurt

Tags:Rask
Allergener:glutenSulfittermelk

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Forberedelsestid15 minutter
15 minutter
VanskelighetsgradMedium
Ingredienser
Antall porsjoner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antall porsjoner
2
4

1 stk

Rød paprika

1 stk

Gulrot

1 stk

Løk

250 g

Kjøttdeig

1 stk

Hvitløk

1 stk

Stenovnsbakt baguette

(InneholderglutenKan inneholdesesam)

1 pose

Bladpersille

4 g

Ay Cajun-ba

(InneholderSulfitter)

4 g

Kjøttbuljong

1 pakke

Hakkede tomater m. hvitløk & løk

75 g

Yoghurt

(Inneholdermelk)

Ikke inkludert i matkassen din

2 ss

Olivenolje* (steg 3)

½ dl

Vann* (steg 5)

¼ ts

Salt* (steg 5)

Næringsinnhold
Næringsinnholdarrow down iconarrow down icon
Per porsjon
Per 100 gr
Kalorier754.27 kcal
Energi (kj)3155.8657 kj
Fett39.41 g
Mettet fett12.6 g
Karbohydrater63.1201 g
Sukker38.8 g
Protein38.0745 g
Natrium0 mg
arrow down iconarrow down icon
Bakeplate
Rivjern
Kasserolle
Framgangsmåte
Framgangsmåtearrow up iconarrow up icon
1

Forvarm ovnen til 220°C/ 200°C  (varmluft). Grovhakk løk. Skjær paprika i 2 cm tykke terninger. Riv gulrot (uskrellet) grovt.

2

Varm opp en skvett olivenolje* i en stor gryte på middels høy varme. Tilsett løk, gulrot, paprika og kjøttdeig. Stek under omrøring i 4-5 min eller inntil brunet.

3

Del brødet i to på langs. Press eller finhakk hvitløk. Finhakk persille. Bland persille (spar litt til pynt), hvitløk, olivenolje* [2 ss | 4 ss] og en klype salt* i en liten skål.

4

Plasser brød på et stekebrett med bakepapir og drypp over med hvitløksolje. Bak i 6-8 min eller inntil sprø. 


5

Senk temperaturen til middels varme og tilsett hakkede tomater, vann* [½ dl | 1 dl], kjøttbuljong, Ay Cajun-ba, salt* [¼ ts | ½ ts] og en klype pepper* i gryten. La simre i 4-5 min. 


6

Anrett gulasj i skåler. Topp med en klatt yoghurt og resterende persille. Serveres med hvitløksbrød ved siden av.