
Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.
15 g
Dukkah-godt
(Inneholder: Sesam, Sennep)
50 g
Majones
(Inneholder: Sennep, Egg)
250 g
Falafel
½ stk
Sitron
1 stk
Agurk
150 g
Kålblanding
450 g
Søtpotet
10 g
Sriracha
1 ss
Vann (steg 4)

Sett ovnen på 240°C/220°C varmluft. Skjær søtpotet (uskrellet) i 2 cm store terninger.

Legg søtpotet på et stekebrett med bakepapir. Topp med dukkah-godt og olivenolje*, og krydre med en klype salt* og pepper*. Bland godt. Plasser stekebrettet i øverste hylle og stek i ovnen i 15-20 min, eller til gylden.

Skjær sitron i båter. Skjær agurk i tynne skiver. Bland agurk, kålblanding, en skvett sitronsaft og en skvett olivenolje* med en klype salt* og pepper*.

Bland majones, sriracha [1/2 pakke, 2P] og vann* [1 ss | 2 ss] i en skål.

Når søtpotetene har 10 min igjen i ovnen, varm opp en skvett olivenolje* i en stekepanne på høy varme. Stek falafel i 3 min på hver side, til sprøe.

Bland søtpotet med salatblandingen i dype tallerkener, toppet med falafel. Drypp over en skvett srirachamajones. Server resterende sitronbåter på siden.