Cajunpanerad torsk
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Cajunpanerad torsk

Cajunpanerad torsk

med pommes frites, paprikasalsa og aioli

Tags:
Under 650 kcal
Allergener:
Gluten
•Hvete
•Fisk
•Sennep
•Egg
•Sulfitter

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid25 minutter
20 minutter
NivåMedium

Ingredienser

Antall porsjoner

1 pose

Bladpersille

7.5 ml

Balsamico

30 g

Panko paneringsmel

(Inneholder Gluten, Hvete)

1 stk

Paprika

250 g

Torsk

(Inneholder Fisk)

2 stk

Tomat

40 g

Aioli

(Inneholder Sennep, Egg)

8 g

Ay Cajun-ba

(Inneholder Sulfitter)

500 g

Poteter

Ikke inkludert i matkassen din

1 stk

Egg (steg 4)

¼ ts

Salt (steg 4)

1 ts

Sukker (steg 3)

1 ss

Hvetemel (steg 4)

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier629 kcal
Energi (kj)2633 kj
Fett18.38 g
Mettet fett2.1 g
Karbohydrater75.82 g
Sukker15.6 g
Protein37.59 g
Natrium0.1 mg

Redskaper

•Bakeplate
•Stekepanne

Framgangsmåte

Lag pommes frites
1

Sett ovnen pÃ¥ 240°C/220°C (varmluft). Skjær poteter (uskrellet) i 1 cm tynne pommes frites. Fordel pommes frites pÃ¥ et stekebrett med bakepapir. Krydre med en klype salt* og pepper*, og drypp over en skvett olivenolje*. Bland godt. Bak i ovnen i 25-30 min.

Forbered råvarer
2

Finhakk tomat og persille. Fjern frøene og finhakk paprika.

Lag salsa
3

Bland tomat, paprika, persille, balsamico [1/2 pakke, 2P], sukker* [1 ts | 2 ts] og en klype salt* og pepper* i en skål.

Paner fisk
4

Legg fisken pÃ¥ en tallerken og strø over halvparten av Ay-Cajun-ba. Bland hvetemel* [1 ss | 2 ss], salt* [1/4 ts | 1/2 ts] og en stor klype pepper* i en skÃ¥l. Pisk egg* [1 stk | 2 stk] i en ny skÃ¥l. Bland panko og resterende Ay-Cajun-ba i en ny skÃ¥l. Dypp torsken først i hvetemel*, deretter i egg*, sÃ¥ i pankoblandingen. Sett til side pÃ¥ en tallerken. Hvis du ikke har egg*, kan du bruke 2 ss melk.

Stek fisk
5

Varm opp nok olivenolje* til Ã¥ dekke bunnen til en stekepanne pÃ¥ middels høy varme. Stek panert torsk i 3-4 min pÃ¥ hver side. Overfør til en tallerken med kjøkkenpapir. TIPS: Fisken er ferdig nÃ¥r kjøttet er melkehvitt og matt.

Server
6

Anrett panert torsk, pommes frites og paprikasalsa pÃ¥ tallerkener. Server aioli pÃ¥ siden.