Våre matkasserHjelpGavekort
Cajunkrydret torsk
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Cajunkrydret torsk

Cajunkrydret torsk

med limeris og saftig mangosalat

Cajunkrydret torsk med limeris og saftig mangosalat.

Tags:
Under 650 kcal
Rask
Melkefri
Allergener:
Fisk
Sulfitter
Egg
Sennep

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
VanskelighetsgradEnkel

Ingredienser

Antall porsjoner

250 g

Torsk

(Inneholder Fisk)

2 g

Ay Cajun-ba

(Inneholder Sulfitter)

150 g

Strimlet salat (kål, savoy, gulrot)

(Kan inneholde Selleri)

½ stk

Mango

½ stk

Lime

1 stk

Vårløk

150 g

Jasminris

1 stk

Agurk

25 g

Majones

(Inneholder Egg, Sennep)

Ikke inkludert i matkassen din

3 dl

Vann (steg 1)

½ ts

Salt (steg 1)

1 ss

Hvetemel (steg 2)

½ ss

Vann (steg 5)

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier577 kcal
Energi (kj)2416 kj
Fett11.8 g
Mettet fett1.1 g
Karbohydrater79.6 g
Sukker14.3 g
Protein32.5 g
Natrium0.1 mg

Stekepanne
Rivjern
Kasserolle

Framgangsmåte

1

Kok opp vann* [3 dl | 6 dl] i en kjele. Tilsett ris og salt* [1/2 ts | 1 ts] og rør godt. Kok under lokk på lav varme i 12 min. Ta av varmen og la hvile under lokk frem til servering. TIPS: Risen skal dampes, så ikke fjern lokket!

2

Krydre fisk med en klype salt* på begge sider. Bland hvetemel* [1 ss | 2 ss], Ay cajun-ba [1/2 pakke, 2P] og en stor klype pepper* i en dyp tallerken. Dypp fisk i blandingen så den blir helt dekket. Sett til side på en tallerken.

3

Varm opp nok olivenolje* til å dekke bunnen til en stekepanne på middels varme. Når oljen er varm, stek fisk i 3-4 min på hver side, til gyllen og gjennomstekt. Snu forsiktig underveis. TIPS: Fisken er ferdig når kjøttet er melkehvitt og matt.

4

Skjær mango [1/2 stk, 2P] i 1 cm tykke biter. Skjær vårløk i tynne skiver. Skjær agurk i 1 cm terninger. Riv en klype limeskall og skjær i båter. VIKTIG: Husk å skrubbe lime før du river skallet.

5

Bland strimlet salat, mango, halvparten av vårløken og en god skvett limesaft i en skål. Du kan eventuelt tilsette en skvett olivenolje*. Smak til med salt* og pepper*. Bland majones, resterende vårløk, vann* [1/2 ss | 1 ss] og en klype salt* i en skål. Tilsett limeskall og en god skvett limesaft i risen rett før servering og rør godt med en gaffel.

6

Anrett limeris i dype tallerkener. Topp med fisk og mangosalat. Drypp over noen klatter vårløkmajones. Server resterende limebåter ved siden av.