Skip to main content
Cæsarinspirert burger

Cæsarinspirert burger

med ostekrønsj og fries

Hjemmelagde burgere slår aldri feil. Prøv vår variant med inspirasjon fra den klassiske cæsarsalaten! Lune briochebrød fylles med cæsardressing, salat, tomat, hjemmelagde burgere og sprø ostekrønsj. Burgerne serveres så klart med ovnsbakte fries.

Allergener:
Gluten
Hvete
Egg
Sennep
Melk
Selleri

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid30 minutter
30 minutter
NivåEnkel

Ingredienser

Antall porsjoner

½ stk

Hvitløk

1 stk

Salat

250 g

Kjøttdeig av storfe og svin

25 g

Brødrasp

(Inneholder: Gluten, Hvete)

25 g

Majones

(Inneholder: Egg, Sennep)

2 stk

Briochebrød

(Inneholder: Gluten, Hvete, Egg, Melk Kan inneholde spor av: Sesam, Soya)

75 ml

Rømme

(Inneholder: Melk)

1 stk

Tomat

500 g

Poteter

4 g

Hello Sunrise

(Inneholder: Sennep, Selleri)

40 g

Parmigiano Reggiano

(Inneholder: Melk)

1 stk

Gressløk

2 stk

Rødbete

Ikke inkludert i matkassen din

½ ts

Salt til poteter

1 stk

Egg til biffer

½ ts

Salt til biffer

Næringsinnhold

Kalorier1129 kcal
Energi (kj)4722 kj
Fett52.5 g
Mettet fett19.3 g
Karbohydrater113.5 g
Sukker24 g
Fiber10.9 g
Protein49.1 g
Kolesterol16.7 mg
Natrium420.4 mg
Potassium119.9 mg
Calcium242.9 mg
Iron0.2 mg

Framgangsmåte

Ovnsbak fries
1

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).

Skjær potet og rødbete (uskrelte) i 1 cm tynne staver.

Fordel rotfrukter på et stekebrett med bakepapir. Drypp over en skvett olivenolje, krydre med salt, Hello Sunrise og en klype pepper, og bland godt.

Bak i ovnen i 25-35 min, eller til gylne og myke.

TIPS: Bruk flere stekebrett ved behov.

Forbered råvarer
2

Skjær rotdelen av salat, trekk bladene fra hverandre og grovhakk.

Skjær tomat i tynne skiver.

Finhakk eller press hvitløk.

Finhakk gressløk.

Bland rømme, gressløk, majones, hvitløk og en klype salt og pepper i en liten skål. Sett til side.

Stek burgere
3

Bland kjøttdeig, egg, brødrasp og salt i en stor skål.

Form farsen til burgere (1 per person) med fuktige hender. Lag dem noe større enn brødene.

Varm opp en skvett olivenolje i en stor stekepanne på middels høy varme.

Stek burdere i 4-5 min, eller til akkurat gjennomstekte

VIKTIG: Burgerne er ferdige når de er uten antydninger av rødt.

Lag ostekrønsj
4

I mellomtiden, form ost til sirkler (1 per person) på et nytt stekebrett med bakepapir. Lag dem like store som brødene.

Gratiner ost i ovnen i 5-6 min, til gyllen og sprø rundt kantene.

Ta ut av ovnen og sett til side for å avkjøles.

TIPS: Osten blir sprø når den avkjøles.

Varm brød
5

Del brød på midten og legg dem direkte på en rist i ovnen.

Varm i 3-4 min, eller til gjennomvarme.

Server
6

Anrett fries på tallerkener.

Smør brød med cæsardressing og fyll dem med burgere, ostekrønsj, salat, tomat og en klype salt.

Server med resterende salat.