
Hjemmelagde burgere slår aldri feil. Prøv vår variant med inspirasjon fra den klassiske cæsarsalaten! Lune briochebrød fylles med cæsardressing, salat, tomat, hjemmelagde burgere og sprø ostekrønsj. Burgerne serveres så klart med ovnsbakte fries.
Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.
½ stk
Hvitløk
1 stk
Salat
250 g
Kjøttdeig av storfe og svin
25 g
Brødrasp
(Inneholder: Gluten, Hvete)
25 g
Majones
(Inneholder: Egg, Sennep)
2 stk
Briochebrød
(Inneholder: Gluten, Hvete, Egg, Melk Kan inneholde spor av: Sesam, Soya)
75 ml
Rømme
(Inneholder: Melk)
1 stk
Tomat
500 g
Poteter
4 g
Hello Sunrise
(Inneholder: Sennep, Selleri)
40 g
Parmigiano Reggiano
(Inneholder: Melk)
1 stk
Gressløk
2 stk
Rødbete
½ ts
Salt til poteter
1 stk
Egg til biffer
½ ts
Salt til biffer

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).
Skjær potet og rødbete (uskrelte) i 1 cm tynne staver.
Fordel rotfrukter på et stekebrett med bakepapir. Drypp over en skvett olivenolje, krydre med salt, Hello Sunrise og en klype pepper, og bland godt.
Bak i ovnen i 25-35 min, eller til gylne og myke.
TIPS: Bruk flere stekebrett ved behov.

Skjær rotdelen av salat, trekk bladene fra hverandre og grovhakk.
Skjær tomat i tynne skiver.
Finhakk eller press hvitløk.
Finhakk gressløk.
Bland rømme, gressløk, majones, hvitløk og en klype salt og pepper i en liten skål. Sett til side.

Bland kjøttdeig, egg, brødrasp og salt i en stor skål.
Form farsen til burgere (1 per person) med fuktige hender. Lag dem noe større enn brødene.
Varm opp en skvett olivenolje i en stor stekepanne på middels høy varme.
Stek burdere i 4-5 min, eller til akkurat gjennomstekte
VIKTIG: Burgerne er ferdige når de er uten antydninger av rødt.

I mellomtiden, form ost til sirkler (1 per person) på et nytt stekebrett med bakepapir. Lag dem like store som brødene.
Gratiner ost i ovnen i 5-6 min, til gyllen og sprø rundt kantene.
Ta ut av ovnen og sett til side for å avkjøles.
TIPS: Osten blir sprø når den avkjøles.

Del brød på midten og legg dem direkte på en rist i ovnen.
Varm i 3-4 min, eller til gjennomvarme.

Anrett fries på tallerkener.
Smør brød med cæsardressing og fyll dem med burgere, ostekrønsj, salat, tomat og en klype salt.
Server med resterende salat.