Våre matkasserHjelpGavekort
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Bibimbap

Bibimbap

med kjøttdeig, pak choi og sopp

Allergener:
Hvete
Soya
Gluten

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid30 minutter
20 minutter
VanskelighetsgradMedium

Ingredienser

Antall porsjoner

150 g

Jasminris

25 ml

Soyasaus

(Inneholder Hvete, Soya, Gluten)

250 g

Kjøttdeig av storfe

200 g

Sjampinjong

1 stk

Vårløk

2 stk

Gulrot

1 stk

Ingefær

2 stk

Hvitløk

12.5 ml

Hvitvinseddik

25 g

Ketchup

10 g

Sriracha

1 stk

Pak choi

Ikke inkludert i matkassen din

3 dl

Vann (steg 1)

¼ ts

Salt (steg 1)

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier613 kcal
Energi (kj)2566 kj
Fett18.37 g
Mettet fett7.5 g
Karbohydrater77.22 g
Sukker22.4 g
Protein36.83 g
Natrium0 mg

Stekepanne
Rivjern
Kasserolle

Framgangsmåte

Kok ris
1

Kok opp en kjele med vann* [3 dl | 6 dl]. Tilsett ris og en klype salt* [1/4 ts | 1/2 ts], rør godt, legg på lokk og senk til lav varme. Kok i 12 min. Ta kjelen av varmen og la hvile under lokk i 10 min, eller til vannet er absorbert. TIPS: Ikke smugtitt - risen skal dampes.

Forbered grønnsaker
2

Skjær sopp i tynne skiver. Finhakk vårløk i tynne skiver (separer det grønne og hvite). Skrell gulrot til lange, tynne bånd. Grovhakk pak choi. Riv ingefær fint. Press eller finhakk hvitløk.

Sylt vårløk
3

Bland det hvite av vårløken, hvitvinseddik [1/2 pakke, 2P] og en klype salt* i en skål og sett til side. Bland ketchup, soyasaus og sriracha [1/2 pakke, 2P] i en ny skål. TIPS: Sriracha er sterkt, så smak deg til.

Stek grønnsaker
4

Varm opp en skvett olivenolje* i en stekepanne på middels høy varme. Stek gulrot og sopp i 3-5 min, til møre. Tilsett pak choi, hvitløk og ingefær, og stek i 1 min. Overfør til en skål.

Stek kjøttdeig
5

Varm opp en skvett olivenolje* i samme stekepanne ved middels høy varme. Stek kjøttdeig i 3-4 min. Skru opp til høy varme og stek i 3 min, eller til sprø. Ta stekepannen av varmen og tilsett grønnsaker og srirachadressing. Varm opp under omrøring og smak til med salt*og pepper*. VIKTIG: Kjøttet er gjennomstekt når det er uten antydninger av rødt.

Server
6

Hell vannet av vårløken med en sil. Fordel ris i dype tallerkener. Topp med kjøttdeig og grønnsaker. Strø over grønn vårløk.

Meal right image

Utforsk lignende oppskrifter

Meal left image