topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Bánh mì

Bánh mì

med kylling, syltet gulrot og asiatisk majones (OBS! Egg følger ikke med)

Tags:
Rask
Allergener:
Egg
Sennep
Soya
Gluten
Hvete
Sesam

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
VanskelighetsgradMedium

Ingredienser

Antall porsjoner

25 ml

Hvitvinseddik

300 g

Kyllingbryst

1 pose

Mynte & koriander

4 g

Hvitløksflørt

50 g

Majones

(Inneholder Egg, Sennep)

20 g

Asiatisk dressing

(Inneholder Soya, Gluten, Hvete, Sesam)

1 stk

Agurk

2 stk

Stenovnsbakt baguette

(Inneholder Gluten, Hvete Kan inneholde Sesam)

1 stk

Gulrot

1 stk

Rød chili

1 stk

Rødløk

Ikke inkludert i matkassen din

2 stk

Egg (steg 4)

2 ss

Vann* (steg 2)

etter behov

Sukker* (steg 2)

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier785 kcal
Energi (kj)3283 kj
Fett29.62 g
Mettet fett3.9 g
Karbohydrater75.98 g
Sukker16.3 g
Protein50.83 g
Natrium0 mg

Redskaper

Bakeplate
Stekepanne

Framgangsmåte

Forbered råvarer
1

Sett ovnen på 220°C/200°C varmluft. Skrell gulrot i strimler. Skjær agurk i tynne stenger. Skjær rødløk i tynne skiver. Skjær chili i tynne skiver. Grovhakk mynte og koriander. Åpne baguetter på langs.

Sylt gulrot
2

Bland hvitvinseddik, vann* [2 ss | 4 ss] og en klype salt* og sukker* i en skål. Tilsett gulrot og bland godt. Sett til side. Skjær kylling i 3 cm tykke strimler på et eget skjærebrett. 

Stek kylling
3

Bland hvitløksflørt og en skvett olivenolje* i en skål. Bland inn kylling. Varm opp en skvett olivenolje* i en stekepanne på middels høy varme. Stek kylling i 2-3 min på hver side. Krydre med en klype salt* og pepper*. Fordel på den ene siden av et stekebrett med bakepapir. Bak i ovnen i 5-6 min. VIKTIG: Kyllingen er ferdig når kjøttet er hvitt og uten antydninger av rødt.

Stek speilegg
4

Varm opp en skvett olivenolje* i en stekepanne på middels høy varme. Stek speilegg* [2 stk | 4 stk] i 4-5 min.

Bland asiatisk majones
5

Bland asiatisk dressing og majones i en liten skål. Hell vannet av syltet gulrot. Bruk to gafler til å rive kyllingen i små biter.

Server
6

Smør baguetter med litt asiatisk majones. Fyll baguette med agurk, syltet gulrot, koriander, mint, løk, kylling og chili. Topp med speilegg før du lukker baguetten. Lag en liten salat av grønnsakene som ikke får plass i baguetten.