HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconBánh Mì
topBanner
Bánh mì

Bánh mì

med kylling, syltet gulrot og asiatisk majones (OBS! Egg følger ikke med)

Tags:Rask
Allergener:SulfitterEggSennepSoyaSesamgluten

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Forberedelsestid20 minutter
20 minutter
VanskelighetsgradMedium
Ingredienser
Antall porsjoner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antall porsjoner
2
4

25 ml

Hvitvinseddik

(InneholderSulfitter)

300 g

Kyllingbryst

1 pose

Mynte & koriander

4 g

Hvitløksflørt

50 g

Majones

(InneholderEgg, Sennep)

20 g

Asiatisk dressing

(InneholderSoya, Sesam, gluten)

1 stk

Agurk

2 stk

Stenovnsbakt baguette

(InneholderglutenKan inneholdesesam)

1 stk

Gulrot

1 stk

Chili

1 stk

Rødløk

Ikke inkludert i matkassen din

2 stk

Egg (steg 4)

2 ss

Vann* (steg 2)

etter behov

Sukker* (steg 2)

Næringsinnhold
Næringsinnholdarrow down iconarrow down icon
Per porsjon
Per 100 gr
Kalorier785 kcal
Energi (kj)3283 kj
Fett29.62 g
Mettet fett3.9 g
Karbohydrater75.98 g
Sukker16.3 g
Protein50.83 g
Natrium0 mg
arrow down iconarrow down icon
Bakeplate
Stekepanne
Framgangsmåte
Framgangsmåtearrow up iconarrow up icon
1

Sett ovnen på 220°C/200°C varmluft. Skrell gulrot i strimler. Skjær agurk i tynne stenger. Skjær rødløk i tynne skiver. Skjær chili i tynne skiver. Grovhakk mynte og koriander. Åpne baguetter på langs.

2

Bland hvitvinseddik, vann* [2 ss | 4 ss] og en klype salt* og sukker* i en skål. Tilsett gulrot og bland godt. Sett til side. Skjær kylling i 3 cm tykke strimler på et eget skjærebrett. 

3

Bland hvitløksflørt og en skvett olivenolje* i en skål. Bland inn kylling. Varm opp en skvett olivenolje* i en stekepanne på middels høy varme. Stek kylling i 2-3 min på hver side. Krydre med en klype salt* og pepper*. Fordel på den ene siden av et stekebrett med bakepapir. Bak i ovnen i 5-6 min. VIKTIG: Kyllingen er ferdig når kjøttet er hvitt og uten antydninger av rødt.

4

Varm opp en skvett olivenolje* i en stekepanne på middels høy varme. Stek speilegg* [2 stk | 4 stk] i 4-5 min.

5

Bland asiatisk dressing og majones i en liten skål. Hell vannet av syltet gulrot. Bruk to gafler til å rive kyllingen i små biter.

6

Smør baguetter med litt asiatisk majones. Fyll baguette med agurk, syltet gulrot, koriander, mint, løk, kylling og chili. Topp med speilegg før du lukker baguetten. Lag en liten salat av grønnsakene som ikke får plass i baguetten.