HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconVegetariske Enchiladas
topBanner
Vegetariske enchiladas

Vegetariske enchiladas

med kidneybønner og tomatsalsa

Tags:Vegetar
Allergener:glutenSulfitterSennepSellerimelk

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Forberedelsestid25 minutter
25 minutter
VanskelighetsgradMedium
Ingredienser
Antall porsjoner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antall porsjoner
2
4

1 pose

Koriander

1 stk

Løk

1 stk

Hvitløk

150 g

Mais

4 g

Panamat

½ pakke

Hakkede tomater

4 g

Middelhavsdrøm

4 stk

Tortillabrød

(Inneholdergluten)

30 g

BBQ-saus

(InneholderSulfitter, Sennep)

4 g

Grønnsaksbuljong

(InneholderSelleri)

75 g

Rømme

(Inneholdermelk)

1 stk

Rød paprika

50 g

Revet mozzarella

(Inneholdermelk)

1 stk

Tomat

1 pakke

Kidneybønner

Ikke inkludert i matkassen din

1 dl

Vann (steg 2)

½ ss

Hvetemel (steg 2)

½ ts

Salt (steg 2)

1 ts

Salt (steg 3)

Næringsinnhold
Næringsinnholdarrow down iconarrow down icon
Per porsjon
Per 100 gr
Kalorier1155 kcal
Energi (kj)4834 kj
Fett30.84 g
Mettet fett9.8 g
Karbohydrater162.91 g
Sukker26.8 g
Protein41.1 g
Natrium135.7 mg
arrow down iconarrow down icon
Bakeplate
Stekepanne
Framgangsmåte
Framgangsmåtearrow up iconarrow up icon
1

Sett ovnen på 240°C/220°C (varmluft). Finhakk løk. Press eller finhakk hvitløk. Varm en skvett olivenolje* i en stor stekepanne på middels høy varme. Stek løk og hvitløk i 1-2 min.

2

Tilsett Panamat, Middelhavsdrøm og hvetemel* [1/2 ss | 1 ss] og rør godt. Tilsett vann* [1 dl | 2 dl] og grønnsaksbuljong. Rør til det ikke er klumper i sausen. Tilsett hakkede tomater [1/2 pakke, 2P] og BBQ-saus [1/2 pakke, 2P]. La putre i 5 min. Krydre med salt* [1/2 ts | 1 ts] og pepper*. Rør inn rømme [1 ss | 2 ss].

3

Hell væske av kidneybønner og mais. Grovhakk kidneybønner. Skjær paprika i 1 cm tykke terninger. Bland bønner, paprika og halvparten av den ferdige enchiladasausen i en mellomstor skål. Krydre med salt* [1/2 ts | 1 ts] og pepper*.

4

Plasser en tortilla på et skjærebrett. Topp med bønnefyll. Rull sammen og plasser i en ildfast form. Fortsett med resterende tortillas. Hell over resterende enchiladasaus. Topp med mais og strø over mozzarella. Stek øverst i ovnen i 5 min, til osten er smeltet.

5

Grovhakk koriander. Skjær tomat i 1 cm terninger. Bland koriander og tomat. Krydre med salt* og pepper*.

6

Anrett enchiladas på tallerkener. Topp med tomatsalsa og en klatt rømme.