topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Vegetarisk ragu

Vegetarisk ragu

med rigatoni, vegetardeig og ricotta

Tags:
Vegetar
Allergener:
Melk
Hvete
Gluten
Bygg
Soya

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid25 minutter
20 minutter
VanskelighetsgradMedium

Ingredienser

Antall porsjoner

20 g

Finrevet ost

50 g

Ricotta

(Inneholder Melk)

2 stk

Vårløk

2 stk

Hvitløk

1 pose

Basilikum

60 g

Spinat

(Kan inneholde Selleri)

1 pakke

Rigatoni

(Inneholder Hvete, Gluten Kan inneholde Soya)

160 g

Vegetardeig

(Inneholder Gluten, Bygg, Soya)

1 pakke

Hakkede tomater m. hvitløk & løk

4 g

Middelhavsdrøm

30 g

Panko paneringsmel

(Inneholder Gluten, Hvete)

4 g

Grønnsaksbuljong

Ikke inkludert i matkassen din

1 ss

Olivenolje (steg 4)

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier802 kcal
Energi (kj)3354 kj
Fett19.36 g
Mettet fett4.3 g
Karbohydrater114.06 g
Sukker8.5 g
Protein37.72 g
Natrium0 mg

Redskaper

Stekepanne
Kasserolle

Framgangsmåte

Forbered grønnsaker
1

Sett ovnen på 200°C/180°C (varmluft). Kok opp en kjele med lettsaltet vann*. Skjær vårløk i tynne skiver. Press eller finhakk hvitløk. Grovhakk basilikum (spar noen blader til pynt). Skyll spinat i kaldt vann*.

Kok pasta
2

Kok pasta i 10-12 min, eller til "al dente". Spar litt pastavann* [1,5 dl | 3 dl] og hell av resten.

Stek vegetardeig
3

Varm opp en skvett olivenolje* i en stor stekepanne (helst ildfast) på middels høy varme. Stek hvitløk og vårløk i 1 min. Tilsett vegetardeig og stek under omrøring i 4-5 min. Tilsett Middelhavsdrøm, rør godt og smak til med salt* og pepper*. TIPS: Bruk mindre Middelhavsdrøm hvis du ønsker en mildere smak.

Lag saus
4

Tilsett hakkede tomater, grønnsaksbuljong, basilikum, en klype salt* og pepper* og pastavann* i stekepannen. Kok opp, senk til middels varme og la putre i 5-7 min, til lett tyknet. Tilsett ricotta [1/2 pakke, 2P] og rør til den er smeltet inn i sausen. Tilsett spinat og rør til den mykner. Bland panko og olivenolje* [1 ss | 2 ss] med en klype salt* og pepper* i en liten skål.

Tilsett pasta
5

Tilsett pasta i stekepannen bland godt. Smak til med salt* og pepper*. Strø over finrevet ost og panko. Stek i ovnen i 4-5 min, eller til osten bobler og pankoen er gylden. TIPS: Hvis stekepannen din ikke er ildfast, overfør til en ildfast form.

Server
6

Anrett ragu med pasta i dype tallerkener. Pynt med basilikumblader.