topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Varm halloumisalat

Varm halloumisalat

med sprø kikerter og persilledressing

Tags:
Vegetar
Allergener:
Hvete
Gluten
Melk

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid25 minutter
25 minutter
VanskelighetsgradMedium

Ingredienser

Antall porsjoner

1 stk

Paprika

4 g

Panamat

85 g

Bulgur

(Inneholder Hvete, Gluten)

1 pakke

Kikerter

1 stk

Rødløk

2 stk

Tomat

4 g

Grønnsaksbuljong

200 g

Halloumi

60 g

Spinat

(Kan inneholde Selleri)

1 pose

Bladpersille

½ pakke

Rømme

(Inneholder Melk)

½ stk

Hvitløk

Ikke inkludert i matkassen din

etter behov

Sukker (steg 3)

4 dl

Vann (steg 2)

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier721 kcal
Energi (kj)3015 kj
Fett32.58 g
Mettet fett18.7 g
Karbohydrater53.23 g
Sukker12.1 g
Protein40.27 g
Natrium0 mg

Redskaper

Bakeplate
Stekepanne
Kasserolle

Framgangsmåte

Forbered grønnsaker
1

Sett ovnen på 240°C/220°C varmluft. Skjær paprika og tomat i 3 cm store biter. Skyll kikerter i en sil under kaldt vann*. Fordel kikerter, paprika og tomat på et stekebrett med bakepapir. Bland med panamat, en stor skvett olivenolje* og en klype salt* og pepper*. Bak i ovnen i 15 min.

Kok bulgur
2

Kok opp en kjele med vann* [4 dl | 8 dl]. Tilsett bulgur og grønnsaksbuljong og kok i 9-10 min, eller til “al dente”. Hell av vannet og legg bulgur tilbake i kjelen.

Stek løk
3

Skjær rødløk i tynne skiver. Varm opp en skvett olivenolje* i en stekepanne på middels høy varme. Stek løk i ca. 5 min. Krydre med en klype sukker* og salt*.

Stek halloumi
4

Skjær halloumi i 2-3 tynne skiver per pers. Varm opp en stor skvett olivenolje* i den samme stekepannen på middels høy varme. Stek halloumi i 2-3 min på hver side, til gyldenbrune.

Bland persilledressing
5

Skyll spinat i et dørslag under kaldt vann.* Press eller finhakk hvitløk [1/2 stk, 2P]. Finhakk persille. Bland hvitløk, persille, rømme [1/2 pakke, 2P], en klype salt* og pepper* i en skål. Bland kikerter, paprika, tomat og spinat i kjelen med bulgur. Krydre med salt* og pepper*.

Server
6

Fordel kikertsalat med halloumi og løk i dype tallerkener. Drypp over persilledressing.