Varmende tortelloni- og kjøttdeigsgryte
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Varmende tortelloni- og kjøttdeigsgryte

Varmende tortelloni- og kjøttdeigsgryte

med spinat- og ricottafyll og basilikum

Varme gryteretter er perfekte på kalde kvelder. Vår variant består av tortellini med ricotta- og spinatfyll som får godgjøre seg i en fyldig kjøttsaus med gulrot. I tillegg blander vi en hjemmelagd pestosaus som gjør retten komplett.

Tags:
Rask
Allergener:
Gluten
Milk
Hvede
Egg

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
NivåEnkel

Ingredienser

Antall porsjoner

300 g

Spinat og ricotta tortelloni

1 stk

Basilikum

1 stk

Gulrot

20 g

Finrevet ost

390 g

Hakkede tomater m. hvitløk & løk

250 g

Kjøttdeig av storfe

Ikke inkludert i matkassen din

¼ ts

Salt til kjøtt

3 dl

Vann til gryterett

½ ts

Salt til gryterett

1 ss

Smør til gryterett

1 ts

Sukker til gryterett

2 ss

Olje til pesto

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier959 kcal
Energi (kj)4012 kj
Fett49.9 g
Mettet fett18.7 g
Karbohydrater78.8 g
Sukker22.4 g
Fiber9.1 g
Protein45.7 g
Natrium830 mg

Framgangsmåte

Forbered grønnsaker
1

Finhakk gulrot (uskrelt).

Finhakk basilikum.

Stek kjøttdeig
2

Varm opp en skvett olivenolje i en stor stekepanne på middels høy varme.

Tilsett kjøttdeig og gulrot, krydre med salt og stek i 4-5 min, eller til brunet.

VIKTIG: Kjøttdeigen er ferdig når den er uten antydninger av rødt.

Lag saus
3

Tilsett hakkede tomater, vann, salt, smør, sukker og en stor klype pepper i stekepannen.

La småkoke i 4-5 min.

Tilsett pasta
4

Vend tortellini og en klype salt og pepper i sausen. La småkoke i 1-2 min, eller til gjennomvarmet.

Lag basilikumpesto
5

I mellomtiden, bland basilikum, finrevet ost, olivenolje og en klype salt og pepper i en liten skål.

Server
6

Anrett pastagryte i skåler og topp med basilikumpesto.