Skip to main content
Varmende tortelloni- og kjøttdeigsgryte
Varmende tortelloni- og kjøttdeigsgryte

Varmende tortelloni- og kjøttdeigsgryte

med spinat- og ricottafyll og hjemmelaget pesto

4.2
(227)

Varme gryteretter er perfekte på kalde kvelder. Vår variant er klar på et blunk og består av tortelloni med ricotta- og spinatfyll som får godgjøre seg i en fyldig kjøttsaus med gulrot. I tillegg blander vi en hjemmelagd pestosaus som gjør retten komplett.

Tags:
Superrask
Allergener:
Gluten
Melk
Hvete
Egg

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid15 minutter
15 minutter
NivåEnkel

Ingredienser

Antall porsjoner

300 g

Tortelloni

(Inneholder: Gluten, Melk, Hvete, Egg Kan inneholde spor av: Soya, Selleri, Skalldyr, Fisk, Bløtdyr, Sennep, Nødder)

250 g

Kjøttdeig av storfe

1 stk

Basilikum

20 g

Parmigiano Reggiano

(Inneholder: Melk)

390 g

Hakkede tomater

1 stk

Gulrot, Julienne

Ikke inkludert i matkassen din

¼ ts

Salt til kjøtt

3 dl

Vann til gryterett

½ ts

Salt til gryterett

1 ss

Smør til gryterett

1 ts

Sukker til gryterett

2 ss

Olje til pesto

Næringsinnhold

Kalorier958 kcal
Energi (kj)4008 kj
Fett49.7 g
Mettet fett18.8 g
Karbohydrater78.7 g
Sukker22.5 g
Fiber8.9 g
Protein45.7 g
Kolesterol8.3 mg
Natrium895 mg
Potassium10 mg
Calcium115.5 mg

Framgangsmåte

Stek kjøttdeig
1

Varm opp en skvett olivenolje i en stor stekepanne på middels høy varme.

Tilsett kjøttdeig og gulrot, krydre med salt og stek i 4-5 min, eller til brunet.

VIKTIG: Kjøttdeigen er ferdig når den er uten antydninger av rødt.

Stek kjøttdeig
2

Tilsett hakkede tomater, vann, salt, smør, sukker og en stor klype pepper i stekepannen med ferdigstekt kjøttdeig. La småkoke i 4-5 min.

Tilsett tortelloni og en klype salt og pepper. Kok videre i 1-2 min, eller til gjennomvarmet.

Lag pesto
3

I mellomtiden, finhakk basilikum.

Bland basilikum, finrevet ost, olivenolje og en klype salt og pepper i en liten skål.

Server
4

Anrett pastagryte i skåler.

Topp med pesto.