Skip to main content
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Tex-Mex-krydret vegetartaco

Tex-Mex-krydret vegetartaco

med strimlet kålsalat og cajundressing

Prøv en ny type taco denne uken! Vi skal lage smakfull taco med vegetardeig krydret med meksikansk krydder. Vi bygger våre tacos med tortilla, vegetardeig, salat, tomat, cajunkrydret dressing og chili.

Tags:
Rask
Vegetar
Allergener:
Gluten
Hvede
Gerste
Soja
Schwefeldioxide und Sulfite
Senf
Egg
Milk

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid15 minutter
15 minutter
NivåEnkel

Ingredienser

Antall porsjoner

8 stk

Små tortillabrød

160 g

Vegetardeig

30 g

BBQ-saus

½ pakke

Svarte bønner

4 g

Ay Cajun-ba

5 g

Tex-Mex

150 g

Strimlet salat (kål, savoy, gulrot)

½ g

Chiliflak

1 stk

Løk

1 stk

Tomat

25 g

Majones

1 pakke

Rømme

Ikke inkludert i matkassen din

1 ss

Olivenolje (steg 2)

½ dl

Vann (steg 2)

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier777 kcal
Energi (kj)3253 kj
Fett35.3 g
Mettet fett7 g
Karbohydrater76.5 g
Sukker14.4 g
Fiber13.6 g
Protein29.1 g

Redskaper

Stekepanne

Framgangsmåte

Forbered grønnsaker
1

Forvarm ovnen til 220°C/200°C (varmluft) dersom du ikke har mikrobølgeovn. 

Skjær løk i tynne skiver. 

Skyll svarte bønner [1/2 pakke, 2P] under kaldt vann i en sil. 

Stek grønnsaker
2

Varm opp olivenolje [1 ss | 2 ss] i en stekepanne på middels høy varme. 

Stek løk, svarte bønner, vegetardeig, Tex-Mex, halvparten av Ay Cajun-ba og en klype salt og pepper i 4-5 min, eller til lett brunet. 

Senk til middels varme og tilsett BBQ-saus [1/2 pakke, 2P] og vann [1/2 dl | 1 dl]. Bland godt. Kok i 1-2 min, til gjennomvarmt.

Lag dressing
3

I mellomtiden, bland rømme, majones og resterende Ay Cajun-ba i en liten skål. 

Skjær tomat i tynne halvmåner. 

Varm tortillabrød i mikroen i 30-60 sek, eller pakk tortillabrød inn i folie og varm i ovnen i 4-5 min.

Server
4

Sett alt på bordet. 

Smør tortillabrød med cajunkrydret dressing. 

Fyll med stekte grønnsaker og bønner, strimlet salat og tomat. 

Pynt med en klype chiliflak [1/2 pakke, 2P]. 

TIPS: Tilsett chiliflak etter smak - det er sterkt.