Skip to main content
Sticky tofu og stekte grønnsaker
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Sticky tofu og stekte grønnsaker

Sticky tofu og stekte grønnsaker

med asiatisk majones og sprøstekt løk

Denne asiatisk-inspirerte retten består av herlige smakskombinasjoner, og er klar på kun en halvtime. Vi panerer tofu, steker den til den blir gyllen og sprø, og lar den godgjøre seg i en glaze med asiatisk woksaus og ingefærpasta. Tofuen serveres med hvitløksstekt paprika og brokkoli og luftig jasminris, og toppes med asiatisk majones og sprøstekt løk.

Tags:
Vegetar
Melkefri
Allergener:
Soja
Gluten
Hvede
Schwefeldioxide und Sulfite
Sesamzaad
Egg
Senf

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid30 minutter
30 minutter
NivåEnkel

Ingredienser

Antall porsjoner

150 g

Jasminris

180 g

Tofu

10 g

Ingefærpasta

1 stk

Sprøstekt løk

250 g

Brokkoli

75 g

Asiatisk woksaus

50 g

Asiatisk majones

1 stk

Hvitløk

1 stk

Paprika, grønn

Ikke inkludert i matkassen din

½ ts

Salt (steg 1)

3 dl

Vann (steg 1)

2 ss

Hvetemel (steg 2)

¼ ts

Salt (steg 2)

2 ss

Vann (steg 3)

1 ts

Sukker (steg 3)

¼ ts

Salt (steg 4)

2 ss

Olivenolje (steg 4)

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier925 kcal
Energi (kj)3869 kj
Fett46 g
Mettet fett8 g
Karbohydrater116.6 g
Sukker20.4 g
Fiber29.7 g
Protein34.6 g
Calcium189 mg

Redskaper

Stekepanne
Kasserolle

Framgangsmåte

Kok ris
1

Kok opp en mellomstor kjele med vann [3 dl | 6 dl].

Tilsett ris og salt [1/2 ts | 1 ts]. Senk til middels lav varme, og la putre under lokk i 12 min.

Ta kjelen av varmen og la hvile under lokk i 10 min.

TIPS: Ikke fjern lokket, risen skal dampes.

Forbered råvarer
2

I mellomtiden, skjær paprika, brokkoli med stilk og tofu i 3 cm store biter.

Finhakk eller press hvitløk.

Bland mel [2 ss | 4 ss], salt [1/4 ts | 1/2 ts] og en klype pepper i en mellomstor skål. Vend tofu i melblandingen, til bitene er dekt.

Bland saus
3

Bland asiatisk woksaus, vann [2 ss | 4 ss], ingefærpasta og sukker [1 ts | 2 ts] i en liten skål.

Stek grønnsaker
4

Varm opp olivenolje [2 ss | 4 ss] i en stor stekepanne på middels høy varme.

Stek paprika, brokkoli, hvitløk og salt [1/4 ts | 1/2 ts] i 5-6 min, eller til myknet. Sett til side på en tallerken.

TIPS: Tilsett en skvett vann for å fremskynde tilberedningen.

TIPS: Stek i omganger ved behov.

Stek tofu
5

Varm opp en skvett olivenolje i samme stekepanne.

Stek tofu i 5-6 min, til brunet.

Tilsett saus og la putre i 1 min, til noe redusert.

Server
6

Anrett ris, tofu og stekte grønnsaker i skåler.

Topp med asiatisk majones og sprøstekt løk.