Lag denne retten en dag dere er ekstra sultne - vi lover at alle blir gode og mette. Panert svinefilet står på menyen, servert med brokkolini og kremet tagliatelle i en smakfull saus med creme fraiche, tomat, persille, ost og bacon.
Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.
2 stk
Hvitløk
25 g
Panko paneringsmel
(Inneholder: Gluten, Hvete)
4 g
Mamas Favoritt
(Inneholder: Egg)
150 ml
Creme fraiche
(Inneholder: Melk)
1 stk
Bladpersille
4 g
Buljong
250 g
Svinefilet
150 g
Brokkolini
250 g
Fersk Tagliatelle
(Inneholder: Gluten, Hvete, Egg Kan inneholde spor av: valnøtter, Bløtdyr, Melk, Nødder, Skalldyr, Egg, Soya, Sennep, Fisk)
20 g
Finrevet ost
(Inneholder: Melk, Egg)
140 g
Bacon, terninger
2 stk
Tomat
2 ss
Mel til panering
¼ ts
Salt til panering
1 stk
Egg til panering
1 dl
Vann til saus
Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).
Kok opp en stor kjele med saltet vann.
Bland hvetemel, salt og en klype pepper i en dyp tallerken.
Pisk egg i en ny dyp tallerken.
Bland panko og halvparten av Mamas Favoritt i en tredje dyp tallerken.
Vend kjøtt først i mel, deretter i egg og til slutt i panko.
TIPS: Har du ikke egg, kan du bruke 2 ss melk.
TIPS: Kokevannet skal være like salt som sjøvann.
Legg panert kjøtt på et stekebrett med bakepapir. Drypp over en skvett olivenolje.
Bak i ovnen i 15-16 min, eller til brunet og gjennomstekt.
La kjøttet hvile til servering (uten folie).
TIPS: Kjøttet er ferdig når det er uten antydninger av rødt.
I mellomtiden, finhakk persille.
Finhakk eller press hvitløk.
Grovhakk tomat.
Når det gjenstår 8 min av kjøttets steketid, varm opp en stor stekepanne på middels høy varme.
Stek bacon i 4-5 min, eller til gyllent. Sett til side på et fat.
Varm opp samme stekepanne (uten å tørke av den først) på middels varme.
Stek hvitløk og og tomat i 1-2 min, eller til velduftende.
Tilsett reterende Mamas Favoritt, creme fraiche, buljong, persille og vann. La putre i 3-4 min, eller til det begynner å tykne.
I mellomtiden, kok pasta og brokkolini i 2-3 min, eller til 'al dente'.
Hell ut vannet.
Legg brokkolini over på en tallerken og tilsett pastaen i sausen.
TIPS: ‘Al dente’ betyr at pastaen er myk med litt tyggemotstand.
Ta stekepannen av varmen og bland inn finrevet ost og halvparten av bacon.
Skjær kjøtt i tynne skiver.
TIPS: Tilsett en skvett vann om sausen virker for tykk.
Anrett pasta og kjøtt i dype tallerkener.
Topp med brokkolini.
Garner med resterende bacon.