Smokey chipotle crumbed pork burger
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Smokey chipotle crumbed pork burger

Smokey chipotle crumbed pork burger

with apple slaw and spicy cheese fries

Scnitzelburger med epleslaw og pommes frites - trenger vi å si mer? Denne burgeren er laget med panerte schnitzler og hjemmelaget pommes frites med en saftig epleslaw. Ja, du leste riktig! Eple, majones, kålblanding og olivenolje utgjør den perfekte epleslaw. Med hjemmelagde pommes frites på sidelinjen er denne middagen et EM-trofé verdig. Nyt en klassisk burger på en ny måte!

Allergener:
Sulfitter
Hvete
Gluten
Egg
Melk
Sennep

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid30 minutter
25 minutter
VanskelighetsgradMedium

Ingredienser

Antall porsjoner

300 g

Svin ytrefilet

25 g

Panko paneringsmel

(Inneholder Sulfitter, Hvete, Gluten)

4 g

Panamat

2 stk

Briochebrød

(Inneholder Egg, Gluten, Melk, Hvete Kan inneholde Sesam, Soya)

150 g

Strimlet salat (kål, savoy, gulrot)

(Kan inneholde Selleri)

1 stk

Eple

100 g

Srirachamajones

(Inneholder Egg, Sennep)

2 g

Røkt paprikapulver

500 g

Poteter

100 g

Mornaysaus

(Inneholder Melk)

25 g

Revet gouda

(Inneholder Melk)

½ stk

Rød chili

1 pose

Gressløk

1 stk

Avokado

Ikke inkludert i matkassen din

1 ss

Vann* (steg 2)

¼ ts

Salt (steg 2)

1 stk

Egg (steg 3)

¼ ts

Salt (steg 3)

2 ss

Hvetemel (steg 3)

1 ss

Olivenolje (steg 4)

3 ss

Melk (steg 5)

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier1431 kcal
Energi (kj)5986 kj
Fett74.6 g
Mettet fett17.1 g
Karbohydrater126.9 g
Sukker25.9 g
Protein63.8 g
Natrium32.9 mg

Redskaper

Bakeplate
Stekepanne
Kasserolle

Framgangsmåte

Lag pommes frites
1

Sett ovnen på 240°C/220°C (varmluft). Skjær poteter (uskrellet) i 1 cm tykke staver. Fordel på et stekebrett med bakepapir. Drypp over en skvett olivenolje*, krydre med en klype salt* og pepper*, og bland godt. Bak i ovnen i 25-30 min, til gylne. Skjær svinekam i to like store stykker på langs på et eget skjærebrett.

Paner schnitzler
2

Bland panko, Panamat og en stor klype salt* og pepper* i en dyp tallerken. Pisk egg* [1 stk | 2 stk] med en gaffel i en annen dyp tallerken. Vend svinekam først i egg*, deretter i panko. Overfør til en tallerken, klar til steking.

Lag epleslaw
3

Skjær eple i tynne skiver. Bland en skvett olivenolje*, strimlet salat [1/2 pose, 2P], epleskiver og halvparten av majonesen i en skål. Krydre en med klype salt* og pepper*.

Stek schnitzler
4

Dekk bunnen til en stekepanne med olivenolje*. Varm opp til middels høy varme når det gjenstår 10 min av steketiden til pommes frites. Stek schnitzler i 3-4 min på hver side, til gjennomstekt. Tilsett en ekstra skvett olivenolje* hvis nødvendig. Sett til side på en tallerken med kjøkkenpapir.

Varm burgerbrød
5

Del burgerbrød i to. Varm i ovnen i 3-4 min.

Server
6

Smør burgerbrødene med resterende majones. Fyll burgere med schnitzel og epleslaw. Server pommes frites og resterende epleslaw på siden.