Enkle og smaksrike retter er en livredder i en travel hverdag. Disk opp med pannestekt, cajunkrydret kylling og en frisk salat med limeduftende dressing. Sprø, ovnsbakte kikerter er prikken over i-en som fullender smakspaletten.
Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.
40 g
Aioli
390 g
Kikerter
1 stk
Rødløk
4 g
Ay Cajun-ba
1 stk
Gulrot
1 stk
Lime
75 g
Yoghurt
4 g
Hello Sunrise
300 g
Strimlet kyllingbryst
1 stk
Salat
¼ ts
Salt til kikerter
¼ ts
Salt til kjøtt
1 ss
Olje til salat
¼ ts
Salt til salat
Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).
Hell væske av kikerter.
Fordel kikerter på et stekebrett med bakepapir. Press flate med baksiden av en stekespade. Drypp over en skvett olivenolje, krydre med Hello Sunrise, salt og en klype pepper og bland godt.
Bak i ovnen i 10-12 min, eller til sprø.
I mellomtiden, skjær rødløk i tynne skiver.
Varm opp en skvett olivenolje i en stor stekepanne på middels høy varme.
Tilsett rødløk, kylling, salt, Ay Cajun-ba og en klype pepper.
Stek under omrøring i 4-5 min, eller til kyllingen er brunet og gjennomstekt.
TIPS: Kyllingen er ferdig når kjøttet er hvitt og uten antydninger av rødt.
I mellomtiden, skjær rotdelen av salat og trekk bladene forsiktig fra hverandre.
Grovhakk gulrot (uskrelt).
Halver lime.
Bland yoghurt, aioli, en skvett limesaft, olivenolje, salt og en klype pepper i en stor skål.
Vend salat og gulrot i skålen med dressing.
Anrett salat i skåler.
Topp med kylling, løk og kikerter.
Server med resterende limebåter.