Skip to main content
Rask krydret chilikylling

Rask krydret chilikylling

med pak choi-ris og srirachamajones

Kylling og ris er elsket av hele familien, og er alltid et trygt valg når maten skal raskt på bordet. Vi koker ris og blander den deretter med smør, fersk pak choi og spisskål. Vi panerer kylling med vår fantastiske krydderblanding Goan Xacuti, og steker den deretter med rødløk, soyasaus, chili og søt chilisaus. Vi topper med kremet srirachamajones, og så er maten klar.

Tags:
Superrask
Rask
Allergener:
Hvede
Soja
Gluten

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid15 minutter
15 minutter
NivåEnkel

Ingredienser

Antall porsjoner

150 g

Jasminris

½ g

Chiliflak

1 stk

Pak choi

8 g

Goan Xacuti

25 ml

Soyasaus

300 g

Strimlet kyllingbryst

50 g

Vegansk srirachamajones

1 stk

Rødløk

40 g

Søt chilisaus

150 g

Spisskål, skåret

Ikke inkludert i matkassen din

3 dl

Vann til ris

½ ts

Salt til ris

2 ss

Mel til panering

2 ss

Olje til steking

1 ss

Smør til ris

Næringsinnhold

Kalorier908 kcal
Energi (kj)3800 kj
Fett39.2 g
Mettet fett8.1 g
Karbohydrater88.7 g
Sukker16.5 g
Fiber5 g
Protein47 g
Natrium7000.8 mg
Potassium230 mg
Calcium54 mg
Iron0.6 mg

Framgangsmåte

Kok ris
1

Kok opp en mellomstor kjele med vann.

Tilsett ris og salt. Senk til middels lav varme, og la putre under lokk i 14 min.

Ta kjelen av varmen.

I mellomtiden, grovhakk pak choi.

Skjær løk i tynne skiver.

Vend kylling i mel
2

Legg kylling i en dyp tallerken og tørk lett med kjøkkenpapir.

Strø over Goan Xacuti, hvetemel og en klype salt.

Bland godt. Sørg for at alle strimlene dekkes av melet.

Stek kylling
3

Varm opp olivenolje i en stor stekepanne på middels høy varme.

Tilsett kylling og løk. Stek under omrøring i 4-5 min, eller til brunet og gjennomstekt.

Senk varmen til middels og tilsett soyasaus, chiliflak og søt chilisaus.

Vend kylling og løk i sausen.

TIPS: Kyllingen er ferdig når den er uten antydning av rosa i midten.

TIPS: Tilsett chili etter smak - det er sterkt.

Server
4

Rett før servering, bland pak choi, spisskål og smør sammen med risen.

Anrett ris i skåler.

Legg kylling på toppen.

Topp med en klatt srirachamajones.