Skip to main content
Pannestekt biff
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Pannestekt biff

Pannestekt biff

med potetsalat og hvitløksstekte bønner

Unn deg selv et ordentlig luksusmåltid! Får vi friste med en saftig mørbrad marinert med deilige middelhavssmaker? Vi anretter kjøttet med en kremet potetsalat med gressløk, spinat, mais, reddiker, sennep og creme fraiche, og serverer hvitløksstekte bønner som tilbehør.

Tags:
Barnevennlig
Hvetefri
Allergener:
Melk
Sennep

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid30 minutter
25 minutter
NivåMedium

Ingredienser

Antall porsjoner

150 ml

Creme fraiche

(Inneholder: Melk)

4 g

Middelhavsdrøm

500 g

Poteter

300 g

Storfe mørbrad

1 stk

Hvitløk

1 stk

Mais

1 stk

Gressløk

75 g

Reddiker

150 g

Grønne bønner

7.5 g

Sennep

(Inneholder: Sennep)

30 g

Spinat

Ikke inkludert i matkassen din

¼ ts

Salt til kjøtt

½ ts

Salt til salat

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier702 kcal
Energi (kj)2936 kj
Fett30.6 g
Mettet fett17.5 g
Karbohydrater62.6 g
Sukker12.4 g
Protein44.5 g
Natrium0 mg

Framgangsmåte

Kok potet
1

La kjøtt hvile på kjøkkenbenken til romtemperatur, og krydre med salt og Middelhavsdrøm.

Kok opp en mellomstor kjele med saltet vann.

Skjær potet (uskrelt) i 2 cm store biter.

Kok potet i 11-13 min, eller til den enkelt kan deles med kniv. Hell av vannet.

Krydre potet med salt og pepper, og sett til side under lokk.

Stek mais
2

Hell væske av mais.

Skyll spinat.

Varm opp en mellomstor stekepanne på middels høy varme. Stek mais i 4-5 min, eller til lett brunet. Sett til side i en skål.

I mellomtiden, skjær reddiker i 1 cm store terninger.

Grovhakk spinat.

Finhakk gressløk.

Bland gressløk, mais, spinat og reddiker i en stor skål.

Lag potetsalat
3

Tilsett sennep, creme fraiche, salt og en klype pepper i skålen med grønnsaker.

Vend inn poteter, og krydre med en klype salt og pepper.

Stek grønne bønner
4

Skjær ender av grønne bønner.

Finhakk eller press hvitløk.

Varm opp en skvett olivenolje i samme stekepanne på middels høy varme.

Stek grønne bønner i 3 min. Tilsett hvitløk og stek videre i 30 sek, til grønne bønner er myke.

TIPS: Tilsett en skvett vann for å fremskynde tilberedningen.

Stek kjøtt
5

Varm opp en skvett olivenolje i en stor stekepanne på høy varme.

Stek biff i 1 min på hver side, eller til brun. Senk til middels varme og stek videre i 1-2 min for medium-rare. Pakk inn i folie og la hvile til servering. Kjøttet vil fortsette å steke litt i folien.

TIPS: Stek i ytterligere 1-2 min for godt stekt.

Server
6

Skjær kjøtt i skiver.

Anrett kjøtt, potetsalat og grønne bønner på tallerkener.