Vi kategoriserer oppskrifter som “Klimasmart” hvis de produserer minimum 50% mindre CO₂ enn et gjennomsnittlig måltid fra HelloFresh. Du finner mer informasjon i vårt Hjelpesenter.
By opp til middag med denne spennende og morderne vegetarretten med asiatisk preg. Vi byr på ingefær- og hvitløksris, en forlokkende salat med limesyltet rødløk og Ginger Ninja-panerte veganske strimler med en rund og god teriyakisaus. I tillegg legger vi til en av våre favoritter – vår asiatiske majones for en uslåelig finish.
Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.
200 g
Veganske strimler
50 g
Panko paneringsmel
37.5 g
Teriyakisaus
150 g
Strimlet salat (kål, savoy, gulrot)
50 g
Vegansk asiatisk majones
150 g
Langkornet hvit ris
5 g
Ginger Ninja
½ stk
Lime
1 stk
Hvitløk
½ stk
Rødløk
1 stk
Ingefær
½ ss
Olivenolje (steg 1)
2.5 dl
Vann (steg 1)
½ ts
Salt (steg 1)
¼ ts
Salt (steg 2)
¼ ts
Sukker (steg 2)
1 ss
Hvetemel (steg 3)
1 stk
Egg (steg 3)
½ ss
Olivenolje (steg 5)
1 ss
Vann (steg 5)
1 ss
Olivenolje (steg 4)
Anrett ris, veganske strimler og salat i seksjoner i skåler.
Topp veganske strimler med teriyakisaus.
Legg på en klatt asiatisk majones.