Skip to main content
Panert schnitzel-sandwich
Panert schnitzel-sandwich

Panert schnitzel-sandwich

med ostetoppede løkringer og salat

Denne sandwichen er både sprø, full av umamismaker og helt uimotståelig. Ovnsbakte surdeigsboller bres med en aromatisk worcestersaus- og majonesdipp, og fylles med panert svinekjøtt, en frisk salat og ostetoppede løkringer.

Allergener:
Gluten
Hvete
Egg
Sennep
Selleri
Soya
Melk
Rug

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid30 minutter
30 minutter
NivåEnkel

Ingredienser

Antall porsjoner

25 g

Panko paneringsmel

(Inneholder: Gluten, Hvete)

50 g

Majones

(Inneholder: Egg, Sennep)

1 stk

Salat

4 g

Hello Sunrise

(Inneholder: Sennep, Selleri)

1 stk

Worcestersaus

(Inneholder: Soya)

20 g

Finrevet ost

(Inneholder: Egg, Melk)

2 stk

Surdeigsboller

(Inneholder: Gluten, Hvete, Rug Kan inneholde spor av: Sesam)

300 g

Svin ytrefilet

1 stk

Løk

1 stk

Gulrot

1 stk

Vårløk

Ikke inkludert i matkassen din

1 ss

Olje til løk

¼ ts

Salt til løk

2 ss

Ketchup til saus

1 ss

Olje til salat

¼ ts

Salt til salat

¼ ts

Salt til kjøtt

2 ss

Mel til panering

¼ ts

Salt til panering

1 stk

Egg til panering

1 ss

Olje til steking

1 ss

Smør til brød

Næringsinnhold

Kalorier967 kcal
Energi (kj)4044 kj
Fett53.1 g
Mettet fett12.5 g
Karbohydrater64.9 g
Sukker13.5 g
Fiber7.1 g
Protein55 g
Kolesterol0.1 mg
Natrium188.1 mg
Potassium99.9 mg
Calcium11.9 mg
Iron0.1 mg

Framgangsmåte

Ovnsbak løkringer
1

Forvarm ovnen til 200°C/180°C (varmluft).

Skjær løk i 1 cm brede ringer.

Fordel løkringer på et stekebrett med bakepapir. Hell over en skvett olivenolje, og krydre med salt, halvparten av Hello Sunrise og en klype pepper. Bland godt.

Topp med finrevet ost.

Bak i ovnen i 15-20 min, eller til osten er gyllen.

Bland dipp
2

I mellomtiden, bland worcestersaus, ketchup, majones og resterende Hello Sunrise i en liten skål.

Bland salat
3

Skyll salat, separer bladene og grovhakk.

Skrell gulrot i lange bånd med en potetskreller. Finhakk den siste biten.

Skjær vårløk i tynne skiver.

Bland gulrot, vårløk, salat, olivenolje og salt i en mellomstor skål. Sett til side.

Paner kjøtt
4

Skjær svinekjøtt i skiver (1 per person) på et eget skjærebrett, og krydre med salt.

Bland hvetemel, salt og en klype pepper i en dyp tallerken.

Pisk egg i en ny dyp tallerken.

Tilsett panko i en tredje dyp tallerken.

Vend kjøtt først i mel, deretter i egg og til slutt i panko. Legg over på en tallerken.

TIPS: Har du ikke egg, kan du bruke 2 ss melk.

Stek kjøtt
5

Dekk bunnen av en stor stekepanne med olivenolje og varm opp på middels høy varme.

Stek kjøtt i 3-4 min på hver side, til gyllent og gjennomstekt. Halver på langs of legg til side på en tallerken med kjøkkenpapir.

Halver surdeigsboller på langs og bre smør på den nederste delen.

Plasser boller direkte på en rist og varm i ovnen i 2-3 min, eller til gjennomvarme.

TIPS: Tilsett ekstra olje ved behov, så kjøttet ikke brenner seg fast i pannen.

TIPS: Kjøttet er ferdig når det er uten antydninger av rødt.

Server
6

Smør surdeigsboller med dipp og fyll med salat, kjøtt og løkringer.

Server med resterende salat.