Denne sandwichen er både sprø, full av umamismaker og helt uimotståelig. Ovnsbakte baguetter bres med en aromatisk worcestersaus- og majonesdipp, og fylles med panert svinekjøtt, en frisk salat og ostetoppede løkringer.
Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.
1 stk
Løk
25 g
Panko paneringsmel
(Inneholder Gluten, Hvete)
50 g
Majones
(Inneholder Egg, Sennep)
1 stk
Salat
4 g
Hello Sunrise
(Inneholder Selleri, Sennep)
1 stk
Worcestersaus
(Inneholder Soya)
300 g
Svin ytrefilet
1 stk
Vårløk
20 g
Finrevet ost
(Inneholder Melk, Egg)
2 stk
Stenovnsbakt baguette
(Inneholder Gluten, Hvete Kan inneholde Sesam)
1 stk
Gulrot
2 ss
Ketchup til saus
1 ss
Olje til salat
¼ ts
Salt til salat
¼ ts
Salt til kjøtt
2 ss
Mel til panering
¼ ts
Salt til mel
1
Egg til panering
1 ss
Smør til brød
1 ss
Olje til steking
¼ ts
Salt til løk
1 ss
Olje til løk
Forvarm ovnen til 200°C/180°C (varmluft).
Skjær løk i 1 cm brede ringer.
Fordel løkringer på et stekebrett med bakepapir. Hell over en skvett olivenolje, og krydre med salt, halvparten av Hello Sunrise og en klype pepper. Bland godt.
Topp med finrevet ost.
Bak i ovnen i 15-20 min, eller til osten er gyllen.
I mellomtiden, bland worcestersaus, ketchup, majones og resterende Hello Sunrise i en liten skål.
Skyll salat, separer bladene og grovhakk.
Skrell gulrot i lange bånd med en potetskreller. Finhakk den siste biten.
Skjær vårløk i tynne skiver.
Bland gulrot, vårløk, salat, olivenolje og salt i en mellomstor skål. Sett til side.
Skjær svinekjøtt i skiver (1 per person) på et eget skjærebrett, og krydre med salt.
Bland hvetemel, salt og en klype pepper i en dyp tallerken.
Pisk egg i en ny dyp tallerken.
Tilsett panko i en tredje dyp tallerken.
Vend kjøtt først i mel, deretter i egg og til slutt i panko. Legg over på en tallerken.
TIPS: Har du ikke egg, kan du bruke 2 ss melk.
Dekk bunnen av en stor stekepanne med olivenolje og varm opp på middels høy varme.
Stek kjøtt i 3-4 min på hver side, til gyllent og gjennomstekt. Halver på langs of legg til side på en tallerken med kjøkkenpapir.
Halver baguett på langs og bre smør på den nederste delen.
Legg baguett direkte på en rist og varm i ovnen i 2-3 min, eller til gjennomvarm.
TIPS: Tilsett ekstra olje ved behov, så kjøttet ikke brenner seg fast i pannen.
TIPS: Kjøttet er ferdig når det er uten antydninger av rødt.
Smør baguetter med dipp og fyll med salat, kjøtt og løkringer.
Server med resterende salat.